Portfolio

Här hittar du en del av våra utförda uppdrag där du kan se effekten av våra tjänster.  Okej, vi har inte alltid tid att uppdatera vår portfolio då vi sätter kunderna först, men håll koll här ibland så dyker det upp case allt eftersom.

Qlean Scandinavia

Qlean Scandinavia är en av våra äldsta kunder. Till dem har vi byggt en ny hemsida, skapat content till deras sociala medier samt tagit fram broschyrer och mässmaterial.

Läs mer …

Nyföretagar­centrum Mellersta Östergötland

Vi hjälpte NyföretagarCentrum att slå samman gamla hemsidor till en enda gemensam startsida. Vi hjälper de också löpande med sociala medier.

Läs mer …

Sonark Arkitektkontor – Ny mobilvänlig hemsida

Sonark fick en mobilvänlig hemsida med uppdaterat innehåll med fokus på läsbarhet och enhetlighet. Hemsidan är snabb med en tydlig struktur.

Läs mer …

Boxholms Ost

Vi har samarbetat med Boxholms Ost ganska länge. Bland annat har vi skapat många trycksaker, rörlig media och analogt butiksmaterial till deras vårkampanj samt en julkampanj med storytelling kopplat till den svenska julen.

Läs mer …

Brunneby Musteri

Brunneby Musteri fick en modern responsiv hemsida med tydligt budskap och fina bilder som visar upp deras breda utbud och fina lokaler.

Läs mer …

Torn1

Till Torn1 tog vi fram en ny grafisk identitet som skulle återspegla känslan kunderna får av att gå in i den gamla industribyggnaden.

Läs mer …

Dunkin Donuts – Säljmaterial, reklamkampanjer, sociala medier med mera

Inför Dunkin’ Donuts nyöppning i Stockholm producerade vi en hel del butiks- och säljmaterial i linje med deras grafiska profil.

Läs mer …

CL & CO – Grafisk profil och webbshop

Till CL & CO skapade vi en logotyp som speglar deras värderingar och skapar igenkänning, en grafisk manual och en webbshop för återförsäljning.

Läs mer …

KFUM Bollihop – Säljpaketering och lathund

För att underlätta deras sponsorsökande skapade vi presentationsmaterial och en Canva-guide till KFUM Bollihop.

Läs mer …

Åtvidabergs Sparbank

Vi fick i uppdrag att hjälpa Åtvidabergs Sparbank att förbättra sin kommunikation i digitala kanaler. Det här är en anrik bank med en lång historia sedan starten 1867, och ett roligt projekt.

Läs mer …

Putte Angelin Minnesfond

Vi skapade en grafisk profil, webbplats och en mängd olika trycksaker som till exempel foldrar och broschyrer till Putte Angelin Minnesfond

Läs mer …

LFC – Hemsida med skräddarsydd funktionalitet

En användarvänlig och responsiv hemsida där vi lyfte fram klubbens engagemang, dess spelfilosofi samt såklart de härliga kreativa spelarna! Målsättningen var att skapa en WordPress-hemsida som är snygg, lättnavigerad, informativ och inte minst lätt att uppdatera för redaktörerna.

Läs mer …

Iki

Vi fick i uppdrag att sätta varumärket Iki på restaurangkartan i Linköping. Uppdraget resulterade i en grafisk profil och en ny hemsida inför deras etablering av den första restaurangen i Vasastaden hösten 2017.

Läs mer …

Maasai Nature

En grafisk profil och en ny responsiv hemsida togs fram utifrån Maasais karaktäristiska logga. Känslan av safari och Afrika blev inspiration till sajtens design.

Läs mer …

SFF Linköping – Profilmaterial och områdesfilmer

Till Svensk Fastighetsförmedling i Linköping skapade vi en övergripande marknadsföringsstrategi för både digitala och analoga kanaler, med 36 områdesfilmer över Linköping, vykort etc.

Läs mer …

Statens Geotekniska Institut

Grafiskt material såsom mappar, broschyrer, stora affischer och annonser samt visualisering av deras värdegrundsarbete

Läs mer …

Garden Girl – Förvaltning och e-handel

Läs mer …