NyföretagarCentrum Mellersta Östergötland

Sammanslagning av flertalet hemsidor, kampanjer och sociala medier

En nystart behöver en ny hemsida…

Bildandet av NyföretagarCentrum Mellersta Östergötland är en sammanslagning av NFCs tidigare lokala föreningar i Linköping, Norrköping, Motala, Kinda och Ydre.

Syftet av sammanslagningen är att stärka organisationen och på så sätt ta tillvara på all inneboende kompetens. Vilket i sin tur leder till en ännu vassare rådgivning.

Vi på Kreativ Kraft fick i uppdrag att lansera kampanjen genom att bland annat skapa en hemsida där all information finns tillgänglig, oavsett var i Östergötland man befinner sig.

…och NyföretagarCentrum Mellersta Östergötland har nu all information på ett ställe

För den östgöte som funderar på att starta eget är det nu mycket enkelt att få kostnadsfria och konfidentiella tips och råd.

NFC Mellersta Östergötlands nya hemsida finns bland annat all information om hur man som nyföretagare kan få rådgivning eller en mentor samt kontaktuppgifter till alla lokala kontor.

Vi har även skapat en kalender med kommande utbildningar och seminarier i hela Östergötland samt Goda exempel på företagare som fått hjälp av NyföretagarCentrum.

Vi hjälper NyföretagarCentrum med sociala medier

Varje vecka sedan 2018 har vi skapat och schemalagt ett antal nya inlägg på NyföretagaerCentrums sociala medier. Till exempel ett stort antal inspirerande artiklar i form av goda exempel, företagsintervjuer, eventbevakningar och peppande inlägg som fungerar som kunskap och inspiration till de som med hjälp av NFC vill ta steget till eget. Inte sällan kompletterade med rörlig bild.

Funderar du på att starta eget? Eller kanske på hur du ska göra med momsen? Bokföringen? Anställa? Sociala medier?

Dessa och många fler frågor kan NFC Mellersta Östergötland hjälpa dig med att besvara.
De erbjuder rådgivning till dig som funderar på att starta, precis har startat eller varit igång ett par år.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!