Social media management

Vi hjälper dig att ta fram relevant material till dina sociala medier, till exempel texter, rörlig bild och animationer. Så du kan göra det du är bra på och samtidigt känna dig trygg med att dina kanaler hålls uppdaterade. Vi har regelbundna redaktionsmöten med dig och tar sedan fram en contentplan och schemalägger samt publicerar materialet åt dig.

Prioritera innehållet och inspirera målgruppen

Dina kanaler kräver bra innehåll som är relevant för din målgrupp. Innehåll som är läsvärt, intressant och som tillför något till dina potentiella kunder. Det kan handla om kundcase, intervjuer, recensioner och annat intressant. Materialet bör publiceras regelbundet, så att kanalerna hålls vid liv. Detta ökar ditt förtroende och skapar en känsla av att det händer en hel del på ditt företag.

Långsiktigt arbete med content marketing ger leads

Det är tar tid att bygga relationer med potentiella kunder genom content marketing. Men, det är ett långsiktigt arbete som lönar sig i längden. Genom att inspirera målgruppen snarare än att sälja produkten med klyschor skapar vi på sikt konverteringar.

Social media management = bra på lång sikt

Content Marketing & Social Media Management är en tjänst många kunder låter oss ta hand om. Det spar både tid och huvudbry, och på våra redaktionsråd går vi tillsammans med dig som kund igenom vad vi bör uppmärksamma och skriva om. När vi är överens om materialet schemalägger och publicerar vi det i rätt kanal vid rätt tid.

Det här är som sagt en tjänst som många tycker om. Våra kunder inser fördelen i att anlita en extern partner, som med fräscha ögon bidrar med nya vinklar och uppslag som ger verksamheten en knuff i rätt riktning.

Vi uppdaterar även din hemsida med sökmotoroptimerat material

Ett vanligt syfte och önskemål är att driva trafiken till din hemsida eller webbshop, väl där behöver du se till så att besökaren hamnar rätt direkt och att det är lätt att konvertera. Vi anpassar och sökmotoroptimerar dina texter och ditt innehåll till hemsidan och övriga digitala kanaler, utifrån de nyckelord som är relevanta för just ditt företag. Vi mäter och analyserar sedan inläggen. Då kan vi justera och anpassa efter hand. Allt för att vi ska nå de mål vi satt upp.

Nyhetsbrev och kampanjer

Vi kan också hjälpa dig med ett eget nyhetsbrev. Även här tar vi fram innehåll, designar, länkar, programmerar, lägger upp sändlistor, hanterar utskick samt kopplar på anmälningsformulär på hemsidan.

I tjänsten ingår också att vi skapar olika kampanjer i dina sociala medier för att öka antalet varumärkesföljare, driva försäljning, trafik eller generera leads.

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Vi kan hjälpa dig också!

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296