Om oss

Kreativ Kraft är en kommunikationsbyrå som finns för dig som vill ha en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln! Här kan du läsa mer om oss på byrån.

Digital strategi, innehåll och sociala medier

Vi arbetar med strategiska frågor, content marketing, rådgivning, digitala strategier, design, programmering, innehåll, sökbarhet och sociala medier. Lägg där till analys och uppföljningar och en strävan efter att hela tiden optimera och förbättra.

Kommunikation ska vara enkel att förstå, oavsett kanal. Därför stöttar vi dig och ditt företag kontinuerligt genom utvecklingsstrategier och resultatanalyser. Detta för att ni ska kunna skörda frukten av era investeringar.

Stort hjärta och socialt engagemang

Kreativ Kraft är inte bara en effektiv kommunikationsbyrå – Vi har ett stort hjärta också. Några av de viktigaste orden i vår verksamhet är omtanke och engagemang. De är så viktiga att de är två av våra kärnvärden. Vi tänker att om människor mår bra, mår hela samhället bra. Det är solidaritet och gemenskap som för oss framåt, som gör oss till bättre människor.

Kreativ Kraft – EQ, IQ och jämställdhet

Därför stödjer vi flera behjärtansvärda ändamål genom våra insatser. Vi hjälper bland annat organisationer som jobbar för jämställdhet, som samlar in pengar till cancerforskning och som arbetar för utveckling och gemenskap för unga tjejer.

Dessutom samarbetar vi med Arbetsförmedlingen och Linköpings Universitet och tar gärna emot praktikanter som behöver öva sina vingar.

Tillsammans mot gemensamma mål

Vi ser även till att ta god hand om både våra medarbetare och våra kunder. Det är när man trivs på jobbet som man skapar sina allra främsta prestationer och vi tror att människor mår som bäst när de hjälps åt och strävar mot ett gemensamt mål.

Därför tycker vi om att bygga relationer och samarbeta nära med våra kunder – Deras framgång är vår framgång!

Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster här.

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala
kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant?

Så tar vi en fika tillsammans!

Vi på Kreativ Kraft

Du når oss enklast via mail. Michael når du även via telefon.

Fredrik "Geniet" Haglund - Kreativ Kraft
Fredrik ” Geniet” Haglund

Webb/systemutvecklare

fredrik@kreativ-kraft.se

Kontakta oss på Kreativ Kraft
Tintine Andrén

Grafisk formgivare/rörligt media/digital campaign manager

tintine@kreativ-kraft.se

Michael - grundare, projektledare - Kreativ Kraft
Michael Elofsson

Grundare, kundansvarig, projektledare
Tel: 070-567 89 29
michael@kreativ-kraft.se

Johan, copywriter, content & social media management - Kreativ Kraft
Johan Åhlund

Copywriter, content & social media management

johan@kreativ-kraft.se

Support formulär - Kreativ Kraft

Serviceavtal kunder

Support

hej@kreativ-kraft.se