Tjänster

Undrar du vad vi på Kreativ Kraft kan hjälpa dig med? Här hittar du information om våra tjänster, där vi lite mer ingående beskriver byråns olika områden. Undrar du över något? Kontakta oss så berättar vi mer.

digitala strategier

Digitala strategier

Här hjälper vi dig att ta fram en strategi för hur ditt företag ska synas och arbeta med digitala kanaler. Efter en utförd målgruppsanalys tar vi sedan fram en strategi och actionplan för dina sociala kanaler.

sökmotoroptimerad hemsida

Sökmotoroptimerad hemsida

Vi hjälper dig ta fram en sökmotoroptimerad hemsida som självklart är responsiv. Vi ser också till att webbdesignen följer företagets grafiska profil och att det finns tydliga Call-2-Actions på rätt ställen.

tryckt material

Tryckt material

Våra skickliga formgivare tar gärna fram olika tryckta produkter som t.ex. visitkort, broschyrer, foldrar, roll-ups, vepor, mappar, profilmaterial, inbjudningar m.m. till dig. Material som får ditt företag att sticka ut från mängden. Och ja, vi tar även fram rörligt material och animationer.

social media management

Social media management

Har du inte tid att ha koll på dina sociala medier? Vi hjälper dig att ta fram en tydlig och relevant strategi som hjälper dig att hålla dina kanaler uppdaterade. vi skapar och publicerar inlägg, rörligt material och animationer samt om du vill svarar på inlägg och meddelanden.

e-handel

E-handel

Du får hjälp med att skapa, underhålla, utveckla och marknadsföra din webbshop. Vi jobbar oftast med pålitliga och beprövade system som Magento och WooCommerce. Vi tar också fram fiffiga marknadsföringsstrategier och ser även till att genomföra dem.

grafiska profiler

Grafiska profiler

Din visuella identitet är viktig. Hur ditt varumärke ser ut, symbolvärde i logotypen, färgval, bildmanér, typografi… Allt sånt här älskar verkligen våra AD:s och grafiska formgivare att sätta tänderna i. Då blir de jätteglada och så där bubbligt kreativa, inte minst när de får ta sig an rörligt material och animera lite.

e-handel

Google Ads

Syns man inte, så finns man inte. Ja det är en klyscha, men faktum är att den i dagens digitala samhälle till stor del stämmer. Annonser på Google Ads är för många ett måste. Vi hjälper dig såklart!