LFC

Ny hemsida med skräddarsydd funktionalitet

Vi byggde LFC´s nya hemsida

Vi är väldigt stolta och glada över att svenska mästarna Linköpings Fotboll Club valt oss som leverantör av deras nya hemsida.

Fokus på användarvänlighet och funktionalitet

Målsättningen med den nya hemsidan var att skapa en hemsida byggd på WordPress som är snygg, lättnavigerad, informativ och inte minst lätt att uppdatera för redaktörerna. Vi har implementerat ett flertal olika lösningar som underlättar innehållshanteringen. Bland annat hur man kan schemalägga och publicera innehåll snabbt och smidigt.

LFC – Engagemang, filosofi och kreativitet

Vi har försökt lyfta fram klubbens engagemang, dess spelfilosofi samt såklart de härligt kreativa spelarna. För LFC är det viktigt att förmedla vilken typ av fotboll de vill spela, och såklart även lyfta fram lagets sammanhållning.

Sociala medier, design och struktur

LFC är duktiga på sociala medier. Just detta vill vi visa genom att implementera flöden från Facebook, Youtube och Instagram på hemsidan.
Vi har också placerat avdelningar som nästa match, köp, biljetter och inför match på ett så tydligt sätt som möjligt för besökaren. Även spelarsidorna har fräschats upp och gjorts om. Det går nu att filtrera spelare efter position och vi har även publicerat statistik, spelstil och andra intressanta spelarfakta.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.