LFC - Kreativ Kraft - Kommunikationsbyrå i Linköping

LFC

Vi är väldigt stolta och glada över att svenska mästarna Linköpings Fotboll Club valt oss som leverantör av deras nya hemsida.

Målsättningen med den nya hemsidan var att skapa en hemsida byggd på WordPress som är snygg, lättnavigerad, informativ och inte minst lätt att uppdatera för redaktörerna.
Vi har implementerat ett flertal olika lösningar som underlättar innehållshanteringen. Bland annat hur man kan schemalägga och publicera innehåll snabbt och smidigt.
Vi har försökt lyfta fram klubbens engagemang, dess spelfilosofi samt såklart de härligt kreativa spelarna. För LFC är det viktigt att förmedla vilken typ av fotboll de vill spela, och lyfta fram lagets sammanhållning.
LFC är duktiga på sociala medier. Just detta vill vi visa genom att implementera flöden från Facebook, Youtube och Instagram på hemsidan.
Vi har också placerat avdelningar som nästa match, köp, biljetter och inför match på ett så tydligt sätt som möjligt för besökaren. Även spelarsidorna har fräschats upp och gjorts om. Det går nu att filtrera spelare efter position och vi har även publicerat statistik, spelstil och andra intressanta spelarfakta.

more is more