Qlean Scandinavia

Ny hemsida och etablering i Sociala medier

Qlean Scandinavia har funnits i över 20 år och var först ut med sitt miljövänliga sätt att rengöra allt från fasader och tak till släckskikt med enbart vatten.

Vi fick en förfrågan från Qlean Scandinavias VD Petra om att bygga en sökbar, attraktiv och lättnavigerad företagshemsida. Målsättningen med hemsidan var att stärka upp varumärket genom smart och sökbart content i kombination med ny design.

WordPress driver Qleanscandinavia.com

För en smidig lösning valde vi att använda oss av WordPress som grund. Med hjälp av customkod har vi lyckats skapa en hemsida som lyfter fram kundens två huvudaffärsområden och samtidigt trycker vi lite extra på Qlean-metoden som företaget alltid arbetar efter.

Etablering i sociala medier – content management

Qlean Scandinavias sociala medier har fört en slumrande tillvaro under de senaste åren. Vi har därför fått i uppdrag att arbeta fram en digital strategi samt en implementering av denna i utvalda kanaler. Huvudfokus ligger på LinkedIn. I detta case så jobbar vi nära kunden där vi ofta skapar content direkt på plats hos dem. Kolla gärna in dem på Linkedin här.

Kolla gärna in hemsidan på qleanscandinavia.com

Broschyrer

Qlean Scandinavia hade bokat in en monter på en välbesökt BRF-mässa med hundratals potentiella kunder. Till den mässan har vi tagit fram en ny broschyr för affärsområdet Surface.

Tanken är att berätta om fördelarna med att underhålla sin fastighet med Qlean-metoden istället för att måla om eller byta tak. Vi berättar också om hur Qlean jobbar med att leverera ett nyckelfärdigt resultat där de tar hand om allt från skyltning, till städning när det är klart.

Vi kan hjälpa dig också!

Hur som helst, behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och faktum är att vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för just dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!