digitala strategierDigitala strategier

Känner du dig vilsen i den digitala djungeln? Vi skapar digitala strategier som är lätta att förstå och följa. Den digitala strategin är framtagen utifrån ditt företags målgrupp och position på marknaden. I den bestäms målen och vilka actions som ska ta oss dit. Exempel på actions är till exempel en contentplan, branding och en SEO-strategi. Nyfiken på fler av våra tjänster? Då ska du klicka här.

Att hitta din målgrupp

Först gör vi en analys av hur din målgrupp beter sig i det digitala landskapet. Detta ger oss en bild av vad de gillar, vilken ton de föredrar, vilka andra varumärken de tycker om och var de finns. Ju mer vi vet om dem, desto mer exakt kan vi formulera och vässa våra budskap för att nå ut till dem.

Nyckelordsanalys och relevant innehåll

Vi gör också en nyckelordsanalys. Då kan vi sedan ta fram innehåll som är relevant till det som dina kunder söker på när de letar efter den vara eller tjänst du tillhandahåller.

Vi tar fram de digitala strategier du behöver

Behöver du en plan för dina sociala medier eller hinner du inte sköta dem? Vi flera bra tjänster för dig och ditt företag. Kreativ Kraft hjälper dig att ta fram digitala strategier för när, var, hur och varför du ska synas i digitala kanaler.

Varumärkesstrategi

Vi utgår alltid från din varumärkesstrategi. Har du ingen så hjälper vi dig självklart med att arbeta fram en. Den digitala strategin sätter sedan ramen för din närvaro på sociala medier. Strategin bör vara ett flexibelt styrdokument som kan anpassas efter hur målgruppen rör sig mellan dina olika kanaler.

Realistiska mål, budget och tidsram

Vi definierar realistiska mål och sätter upp en tidplan och en budget. Sedan bestämmer vi vilka kanaler du ska jobba med och tar fram både en handlingsplan och en innehållsplan. Kreativ Kraft hjälper dig självklart att genomföra strategin med vår tjänst Content & Social Media Management.

Smarta tjänster som spar din tid

Aktiviteterna följs sedan upp och analyseras. Vi kan då se resultat och justera, skruva och anpassa efter resans gång. Allt för att vi ska nå våra uppsatta mål.

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Vi kan hjälpa dig också!

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296