CL & CO

Grafisk profil och webbshop

Grafisk profil skapar igenkänning

CL & CO är ett företag som vill ha personlig kontakt med sina kunder. Efter att vi fastställt vad de vill förmedla skapades en logotyp som speglar deras värderingar och skapar igenkänning. Därefter tog vi fram en grafisk manual som visar exempel på hur CL & CO kan använda sitt profilmaterial på bästa sätt.

Webbshop

Vi blev kontaktade av CL & CO för att hjälpa till med en hemsida med e-handel.

Utifrån den grafiska profilen skapades en responsiv hemsida med koppling till Klarna, så att kunder lätt ska kunna beställa de produkter de vill ha.

CL & CO är återförsäljare av tyska armbandsur och ädelmetaller. De säljer enbart produkter de själva gillar och är villiga att köpa. Läs mer på CL & CO.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.