Sökmotoroptimerad hemsida med hjälp av Kreativ KraftSökmotoroptimerad hemsida

Vi hjälper dig ta fram en sökmotoroptimerad hemsida som är responsiv. Självklart ser vi till att webbdesignen följer företagets grafiska profil och att det finns tydliga Call-2-Actions.

När det gäller hemsidor brukar vi alltid—innan vi påbörjar arbetet—tillsammans diskutera sidans syfte och mål. Hur vill du använda din hemsida, och inte minst hur vill du att dina besökare ska använda den?

Responsiv design är en självklarhet

Att din hemsida ska fungera lika bra i mobilen och på din surfplatta som på datorn hemma är lika självklart som det är nödvändigt. Rapporten Svenskarna och Internet 2021 visar till exempel att 100% av studerande använder en smart mobiltelefon regelbundet.

De konstaterar också i en tidigare rapport från 2018 att 95% av svenskarna använder mobiltelefonen varje dag. Det är alltså betydligt vanligare att man surfar, konsumerar och gör ärenden från telefonen än från datorn. Dessutom finns en surfplatta i mer än vart sjätte hem.

En sökmotoroptimerad hemsida måste fungera i mobila enheter

En dator är med andra ord inte längre är det självklara förstavalet när vi kopplar upp oss. Vi tillbringar mer tid på internet från våra mobila enheter än någonsin tidigare. Din sida måste alltså vara mobilanpassad (på fikonspråk kallas detta att den ska vara responsiv) och se lika snygg ut, fungera lika bra och vara tillgänglig i smartphones, tablets och desktops.

Användarvänlig design är ett måste

Vi ser också att fler använder sin TV eller spelkonsol för att surfa, vilket ökar kraven på din hemsidas tillgänglighet ytterligare.

Struktur, design och utveckling

Hos oss får du hjälp med allt från struktur på hemsidan, webbdesign, UX-design, webbutveckling, framtagning och implementering av innehåll, integration med andra system och inte minst säkerhetsrutiner för din webb. Vi utgår alltid från ditt varumärkes befintliga grafiska profil när vi tar fram webbdesignen. Om du inte har en grafisk profil hjälper vi dig gärna med det.

En sökmotoroptimerad hemsida ökar dina konverteringar

På Kreativ Kraft har vi användaren i fokus och med UX-design skapar vi användarupplevelser som syftar till att öka antalet konverteringar på din hemsida. En konvertering kan vara att du får ett köp, ett lead, en anmälan eller någon annan form av aktivitet utefter dina uppsatta mål. Dessa når vi med hjälp av SEO-optimering, både onpage- och offpage, samt genom en sökordsanalys.

Vi skapar relevant innehåll till dina digitala kanaler

En hemsida är ett ständigt pågående projekt som hela tiden behöver förnyas och förbättras. Vi har olika tjänster som hjälper dig med detta, exempelvis Content och Social Media Management, SEO och Google Ads kampanjer, samt inte minst vår vidareutvecklingstjänst. Vi kopplar även ihop din hemsida med dina sociala kanaler så att dessa tillsammans drar nytta av varandra.

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Vi kan hjälpa dig också!

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296