Brunneby Musteri

Ny hemsida med design och funktion

På Brunneby Musteri förädlas bär och frukter till goda safter, gelé, mousserande dryck, sylt och must. Vi fick i uppdrag att bygga en ny hemsida med fokus på användarvänlighet, design, sökmotoroptimering och relevant information.

Brunneby Musteri har nu en responsiv sida med fina bilder och tydligt budskap

Vi valde WordPress som plattform och påbörjade sedan arbetet mot en funktionell hemsida som skulle vara lätt att uppdatera och arbeta med. En sida kräver bra bilder och vi anlitade fotograf Cecilia Möller som tog nya fräscha bilder ute på Brunneby, strax utanför Borensberg. Dessa kompletterade sedan med nya produktbilder. Detta resulterade i att Brunneby Musteri fick en modern responsiv hemsida med tydligt budskap samt fina bilder som visar upp deras breda utbud samt fina lokaler.

Är du sugen på sylt, must eller vill ta ett besök i Brunnebys gårdsbutik? Då kan du läsa mer på Brunneby Musteris hemsida. Är du istället sugen på en ny hemsida, content eller kanske en digital strategi? Då ska du läsa nästa stycke.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!