Winslow Travel

Till Correns Reklambyråtävling 2015 fick vi Winslow Travel som kund. Uppdraget bestod av att skapa en annons och banner för kunden som vi blivit tilldelade. Vi skapade en annons och banner med ett manér som tilltalar många olika målgrupper. Budskapet var “Gruppresor med individuell passform”. Där bilden representerar hur personliga gruppresorna går att få när man skräddarsyr dem efter sina egna behov.

Vi vann tävlingen med motiveringen: “En klassisk referens med ett vackert formspråk som förmedlar en varm känsla genom alla målgrupper. När betraktaren väl är färgad av magin, levereras det förklarande budskapet varsamt och effektivt. Och att med lugn och stillsam kampanj nå fram genom dagens reklambrus är en konst i sig. Det har reklambyrån Kreativ Kraft lyckats med.”


Winslow Travel AB tar hand om dina researrangemang och skräddarsyr er resa efter just dina önskemål. Läs mer om Winslow Travel.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.