Foldrar och broschyrer

Foldrar och broschyrer, profilmaterial och tryckt material är en viktig del av din marknadsföring. Vi har lång erfarenhet inom profilmaterial och inte minst print.

Profilmaterial

Här finns en mängd olika produkter som ökar din synlighet. Till exempel profilkläder, pennor, muggar, roll-ups, monterväggar, vepor, bildekaler samt stripning av fönster, bilar och andra fordon.

Tryckt material – Både digitalt och print

Vi har god kunskap och kan skapa många olika trycksaksprodukter, och tar mer än gärna fram visitkort, kundtidningar och magasin, annonser, broschyrer, foldrar, och liknande till dig och ditt företag.

Mässmaterial

Om du ska ställa ut på en mässa kan vi erbjuda olika lösningar för just din monter. Här ingår både tekniska lösningar, samt konkreta tips kring hur montern ska inredas samt hur personalen som bemannar den kan vara klädd.

Då blir resultatet ofta mycket bra och du kan knyta värdefulla kontakter med potentiella köpare och samarbetspartners.

Snabba leveranstider

Vi har goda relationer med mycket skickliga tillverkare av mäss- och profilmaterial med ovanligt snabba leveranstider. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning efter dina önskemål.

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster här!

Vi kan hjälpa dig också!

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296