Boxholm Ost – Kampanj med rörlig bild

Kampanj med rörlig bild

När Boxholms Ost skulle dra igång sin vårkampanj tog vi på Kreativ Kraft fram kampanjmaterial för både digitala och analoga kanaler. Butiksmaterialet bestod av en vippa och olika foldrar.

Kampanjmaterial – med video och print

Till det digitala materialet skapade vi en film och implementerade kampanjen på Facebook enligt kampanjens manér. Dessutom publicerade vi den tillhörande kampanjen.

Starkt varumärke och stort engagemang

Kampanjen innehöll en tävling där vinnaren får en kräftskiva som pris. Den gick ut på att Boxholms Ost´s fans skulle skicka in sina egna recept som innehåller ost från Boxholm Ost. Kampanjmaterialet berättade om det utvalda sortimentet och om Boxholms Ost som varumärke.

Inspiration om leder till leads

Målet var att få konsumenterna involverade och visa på ett ökat engagemang och skapa buzz. Detta genom att utmana dem och låta dem bli aktiva, samt att inspirera målgruppen att använda de olika ostarna på nya sätt i matlagningen.


Boxholms Ost har funnits sedan 1800-talet och gör några av Sveriges bästa och godaste ostar! Läs mer om Boxholms Ost.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.