Dunkin’ Donuts julkampanj

Julkampanj – Både digitalt och i tryck

Till Dunkin’ Donuts har vi utformat och uppdaterat allt tema­material till deras julkampanj, både i tryckt och digitalt form.

Uppdaterad hemsida med nya bilder

Vi har som en del av denna julkampanj uppdaterat menuboards med julbilder och nya smaker. Vi gjorde även en rejäl uppdatering av den befintliga hemsidan där vi skapade julstämning med hjälp av nya bilder, julpyntade grafiska element samt andra grafiska detaljer. I uppdraget ingick även produktion av nya presentkort.


Dunkin’ Donuts har serverat munkar i över 60 år. De har även smörgåsar och bagels, både till frukost och lunch. Och kaffe såklart. Massor av kaffe.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.