Ostspecialisten – Ny hemsida

ostspecialisten

Förstärkt varumärke, ny hemsida och funktionalitet till Ostspecialisten

Ostspecialisten säljer goda ostar under sitt eget varumärke samt under namnet Bornholms Ost. Eftersom Ostspecialisten befinner sig i en expansiv tillväxtfas så efterfrågade man en förnyad och uppdaterad hemsida. En uppgift som vi gladeligen tog oss an.

Ostspecialisten blev lätt att uppdatera och ny design

Hemsidan är gjord i WordPress och målsättningen är att bygga och förstärka varumärket och såklart även lyfta fram produkterna på bästa sätt. Givetvis med bra funktionalitet och användarvänlighet.

Sökmotoroptimerad med användaren i fokus

Hemsidan är tekniskt sökmotoroptimerad och vi satte hela tiden användaren i fokus när vi tog fram dess design och funktionalitet.

Ostspecialisten köper in, lagrar, förädlar och distribuerar ett attraktivt sortiment med specialinriktning på hårdost, riven ost och skivad ost.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.