Iki

Grafisk profil, sociala medier samt ny hemsida

Iki – Vällagad mat med asiatisk touch

Sugen på vällagad Sushi i Linköping? Då ska du besöka Iki. Restaurangen drivs och grundades av teamet bakom den av White Guide rekommenderade sushirestaurangen Shi Nori i Linköping.

Hemsida, grafisk profil och sociala medier

Vi fick i uppdrag att sätta varumärket Iki på restaurangkartan i Linköping. Uppdraget resulterade i en grafisk profil och en ny hemsida inför deras etablering av den första restaurangen i Vasastaden hösten 2017.

En modern och Asieninspirerad design

Vi ville att loggan och typografin skulle kännas modern och Asieninspirerad. Hemsidan är gjord i WordPress och har en medvetet avskalad design, är responsiv och enkel att jobba med.

Iki finns nu på Facebook och Instagram

Vi etablerade också Iki i sociala medier. Dess primära kanaler är framförallt Facebook och Instagram. Besökarna kunde genom dessa medier följa hur restaurangen byggdes upp och ta del av en hel del information om dess koncept och tanke.

Vi hjälpte Iki och kan hjälpa dig med

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!