Lars Karlsson – Ny hemsida samt valkampanj

lasseliberal

Lars Karlsson eller Lasseliberal som han kallas kandiderade för Liberalerna i riksdagsvalet. Han behövde en plattform för att kunna tala till sina väljare och nå ut med sitt budskap och sina kärnfrågor.

Kraven var en responsiv hemsida, med ett bra namn (Lasseliberal.se). Det var även viktigt med hög läsbarhet och att sidan också skulle vara smidig att underhålla och uppdatera.

Hemsidan skulle även ha ett integrerat flöde som gör det möjligt att se Lasses uppdateringar på Facebook. Lasse behövde även ha ett formulär där besökarna kan ställa frågor till honom.

Lasse Liberal referenscase av Kreativ Kraft

 

WordPress + Lasseliberal.se = sant

Vi valde WordPress som plattform och byggde sedan ett eget tema med de skräddarsydda funktioner och den grafiska profil som Lars önskade. Vi arbetar även med Lars varumärke och skapar annonser och inlägg efter hans önskemål.

Tydliga budskap både i print och digitalt

Vårt kreativa team skapade relevanta och effektiva annonser med tydligt budskap. Annonsens copy är tillräckligt lång för att budskapet tydligt ska nå fram och samtidigt kort nog för att läsaren ska snappa upp det på ett par ögonblick.

För att nå ut med annonskampanjen placerade vi dessa på strategisk plats i de olika tidningarna. Självklart med en tydlig personlig touch och en hänvisning till Lasseliberal.se

Låt Kreativ Kraft sköta dina digitala kanaler

Till sociala medier, men också till print skapade vi en contentplan. Denna lade sedan grunden till vår innehållsplanering samt att skapa en överblick så att vi personoberoende kunde publicerad dessa i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Innehållet synkroniserades med annonser och Lars olika event. På Lasseliberal.se har vi även jobbat med att skapa innehåll med samma personliga tonalitet som i Lars andra kanaler.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.