HSM AB – Ny sajt med funktion och innehåll

case för hsm ab

HSM Plåtslageri och HSM Smide i Linköpings nya hemsida

HSM AB är din partner inom smide och stål. En firma i Linköping som genom åren byggt upp ett gott rykte. Under samma tak finns flera olika verksamheter. HSM Smide är som namnet säger specialister på typer av arbeten inom smide, stålkonstruktioner samt montage och industriservice. Man utför även rivning samt demonteringsarbeten. HSM Plåtslageri hanterar det mesta som har med plåtslagning att göra. Inte minst byggnadsplåtslageri.

HSM AB Referenscase av Kreativ Kraft

hsm ab i iphoneTydlig CTA och kontaktinformation

Företagets verksamhetsansvarig Tommy Frödin ville ha en ny hemsida som berättar om företagets kompetens samt med tydlig CTA. HSM AB hade redan en befintlig sida som var utdaterad och Kreativ Kraft samlade därför ihop det kreativa teamet och tog fram en strategi för en modern sajt.

SEO, Google Analytics och hög läsbarhet

Materialet samlades in, texterna samt dess undersidor och inlägg skrevs om, förlängdes och sökmotoroptimerades med YOAST. Vi flyttade även om delar av innehållet samt delade upp textens disposition med mellanrubriker och relevanta nyckelord för ökad läsbarhet samt effektivare SEO.

Företagets referensgalleri gjordes dessutom om rejält. Vi skapade kontaktsidor för samtliga anställda samt lade in länkar till företagets Instagram och Facebookkonton. Vi skapade även ytor för företagets certifieringar och kvalitetsarbete.

hsm abForm och funktion med nytt innehåll

Fokus låg på en modernare formgivning, fast inom den etablerade grafiska profilen, samt storytelling med god tonalitet som berättar om företagets genuina kompetens. Kunden efterfrågade även tydlig kontaktinformation med snabba och smidiga formulär.

Snabb, lättnavigerad och lätt att uppdatera

Målet var hela tiden en tydlig sida, som laddar snabbt, där kunden ska kunna komma i kontakt med rätt person så enkelt som möjligt.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.