Barnens Turistguide – Inspiration, funktion och design

Barnens Turistguide – ny hemsida och design

Barnens Turistguide är hemsidan där du kan läsa resereportage och få tips och guider inför resor med barn. Vårt uppdrag bestod i att bygga en helt ny hemsida till Barnens Turistguide. En viktig detalj var att man skulle kunna behålla en del av det befintliga innehållet, men uppleva det i dess nya förpackning.

Sökmotoroptimerat innehåll och ordning och reda

Vi byggde hemsidan i WordPress, med fokus på att göra den användarvänlig och sökbar. Här ska besökarna lätt kunna hitta relevanta artiklar. Därför valde vi att kategorisera innehållet, samt att ge texterna olika taggar. På så sätt kan man enkelt söka och filtrera det man letar efter.

Igenkänning och smidig annonshantering

Designmässigt ville vi behålla illustrationerna från den gamla hemsidan. Detta för att skapa känslan av igenkänning när besökarna kom till den nya hemsidan. Vi ville också öppna upp för annonsutrymmen och implementerade ett annonshanteringssystem.

Artiklar och guider med familjen i fokus

Sugen på att läsa guider och artiklar om hur du på bästa sätt reser med din familj? Då kan ett besök på Barnens Turistguide vara fiffigt. Där finns gott om inspiration, bilder och tips på resor till bland annat Afrika, Asien, Amerika, Västindien men också inom Sverige.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.