e-handel med Kreativ KraftE-handel

Javisst, vi tycker om att bygga olika E-handelslösningar till våra kunder. Antingen en webbshop till din hemsida, eller en helt fristående E-handel med fin design samt säkra och välkända betallösningar. Dessa bygger vi i Magento och WooCommerce. Nyfiken på våra andra tjänster? Då ska du klicka här.

Vi handlar som aldrig förr…

I takt med att Sverige har digitaliserats har en allt större del av försäljningen i detaljhandeln flyttats online. År 2020 e-handlade svenska konsumenter varor för 122 miljarder kronor. Under 2021 växte e-handeln med ytterligare 20 procent, till 146 miljarder kronor.

Vi hjälper dig att starta upp och utveckla din E-handelslösning

Den kakan vill många ha en del av och Kreativ Kraft har hjälpt många kunder att utveckla och starta välfungerande lösningar för lyckad e-handel. Vi designar en E-handelslösning som är användarvänlig, med betallösningar som passar kundens behov. Så klart kan vi hjälpa dig också, med en smidig, välkänd lösning som är trygg och lätt att använda.

Din webbshop har aldrig stängt

En webbshop med integreringar till olika affärs- och logistiksystem, marknadsplatser och sociala medier är en bra start för att lyckas med försäljning online. Fördelarna med en webbshop är många. Din webbshop fungerar lika bra i din smartphone, tablet eller desktop. Vi ser till att den är lika användarvänlig och lätt att handla genom, oavsett vilken plattform kunden använder.

E-handel och användarvänliga totallösningar

Det finns flera lösningar för smidig e-handel att välja mellan. Vi jobbar både med Magento, WooCommerce samt andra lösningar. Att sälja din produkt genom Insta Shopping, Facebook, Google Shopping, Amazon samt andra marketplaces är inte alls omöjligt. Vi hjälper dig.

Ökade konverteringar med våra smarta tjänster

Med våra tjänster Digitala strategier, Content & Social Media Management samt SEO & AdWords Management ser vi till att du får konverteringar i din webbshop och ökar din försäljning.

Även om din webbshop är tillgänglig för hela världen, proppad med produkter av världsklass till kanonbra priser och dessutom säker att handla av så hjälper inte det din försäljning om ingen vet att du finns. Vi hjälper dig med att berätta för världen om ditt varumärke och din webbshop i de kanaler som funkar bäst för din målgrupp. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Vi kan hjälpa dig också!

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296