Vi har den digitala strategi du behöver

Känner du dig vilsen i den digitala djungeln? Behöver du en plan för dina sociala medier eller hinner du inte med att sköta dem? Då har vi flera bra tjänster för dig och ditt företag. Kreativ Kraft hjälper er att ta fram en digital strategi för när, var, hur och varför ni ska synas i digitala kanaler.

Varumärkesstrategi

När vi påbörjar arbetet utgår vi alltid från din varumärkesstrategi. Har du ingen så hjälper vi dig självklart med att arbeta fram en. Den digitala strategin sätter sedan ramen för din närvaro på sociala medier. Strategin bör vara ett flexibelt styrdokument som kan anpassas efter hur målgrupp rör sig mellan dina olika kanaler.

Att hitta din målgrupp

I uppstarten gör vi en målgruppsanalys av hur målgruppen beter sig i det digitala landskapet. Detta ger oss en bild av vad din målgrupp gillar, vilken ton de föredrar, vilka andra varumärken de tycker om och var de finns. Ju mer vi vet om målgruppen, desto mer exakt kan vi formulera och vässa våra budskap för att nå ut till dem.

Nyckelordsanalys och relevant innehåll

Vi gör också en nyckelordsanalys. Då kan vi sedan ta fram innehåll som är relevant till det som dina kunder söker på när de letar efter den vara eller tjänst du tillhandahåller.


Realistiska mål, budget och tidsram

Vi definierar realistiska mål och sätter upp en tidplan och en budget. Vi bestämmer vilka kanaler du ska jobba med och tar fram både en handlingsplan och en innehållsplan. Vi hjälper dig självklart att genomföra strategin med vår tjänst Content & Social Media Management.

Smarta tjänster som spar din tid

Aktiviteterna följs sedan upp och analyseras. Vi kan då se resultat och justera, skruva och anpassa efter resans gång. Allt för att vi ska nå våra uppsatta mål. I tjänsten Content & Social Media Management samt SEO Management ingår löpande uppföljning.

Vi kan hjälpa dig också!

Vi finns för dig som behöver en ny hemsida eller vill ha hjälp med olika digitala utmaningar. Vi arbetar även med print, grafisk design och sociala medier. Vi hjälper dig med att sköta och uppdatera dina sociala kanaler och skapar redaktionellt innehåll till dem. Vi bygger webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Låter detta intressant? Hör av dig till oss!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.