Vi har den digitala strategi du behöver

digital strategiKänner du dig vilsen i den digitala djungeln? Behöver du en plan för dina sociala medier eller hinner du inte med att sköta dem? Då har vi flera bra tjänster för dig och ditt företag. Kreativ Kraft hjälper er att ta fram en digital strategi för när, var, hur och varför ni ska synas i digitala kanaler.

Varumärkesstrategi

När vi påbörjar arbetet utgår vi alltid från din varumärkesstrategi. Har du ingen så hjälper vi dig självklart med att arbeta fram en. Den digitala strategin sätter sedan ramen för din närvaro på sociala medier. Strategin bör vara ett flexibelt styrdokument som kan anpassas efter hur målgrupp rör sig mellan dina olika kanaler.

Att hitta din målgrupp

I uppstarten gör vi en målgruppsanalys av hur målgruppen beter sig i det digitala landskapet. Detta ger oss en bild av vad din målgrupp gillar, vilken ton de föredrar, vilka andra varumärken de tycker om och var de finns. Ju mer vi vet om målgruppen, desto mer exakt kan vi formulera och vässa våra budskap för att nå ut till dem.

Nyckelordsanalys och relevant innehåll

Vi gör också en nyckelordsanalys. Då kan vi sedan ta fram innehåll som är relevant till det som dina kunder söker på när de letar efter den vara eller tjänst du tillhandahåller.


Realistiska mål, budget och tidsram

Vi definierar realistiska mål och sätter upp en tidplan och en budget. Sedan bestämmer vi vilka kanaler du ska jobba med och tar fram både en handlingsplan och en innehållsplan. Kreativ Kraft hjälper dig självklart att genomföra strategin med vår tjänst Content & Social Media Management.

Smarta tjänster som spar din tid

Aktiviteterna följs sedan upp och analyseras. Vi kan då se resultat och justera, skruva och anpassa efter resans gång. Allt för att vi ska nå våra uppsatta mål. I tjänsten Content & Social Media Management samt SEO Management ingår löpande uppföljning.

Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på S:t Korsgatan 13 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.