Vi sköter dina sociala medier och tar fram relevant material till din målgrupp

Den digitala strategin ger oss ramen för vilka kanaler som ni ska synas och vara aktiva i. I den här tjänsten gör vi en content plan över när ert innehåll ska publiceras och vad som ska publiceras i respektive kanal. Precis som en aktivitetskalender.

Vem tittar på en tv utan bra program? Innehållet bör prioriteras

marknadsföringAlla kanaler måste ha innehåll. Det är precis som med tv. Visas bara en testbild tittar du inte. Finns det däremot intressant innehåll, då kommer publiken att trivas och kolla in din kanal med jämna mellanrum. Med andra ord är det viktigt att dina digitala kanaler hålls vid liv. Med kontinuerligt innehåll som skapar värde och är relevant för just din målgrupp oavsett kanal.

Långsiktigt arbete med content marketing ger konverteringar

Det är tidskrävande att bygga relationer med potentiella kunder genom det som populärt kallas content marketing. Men, det är något som lönar sig i längden. Genom att inspirera målgruppen snarare än att sälja produkten med klyschor och klatschiga texter skapar vi konverteringar.

Just detta är en tjänst som många av våra kunder uppskattar att låta oss sköta. Då kan de fokusera på att göra det de är bra på, samtidigt som de vet att deras digitala kanaler håller sig uppdaterade. Det känns tryggt.


Sökmotoroptimerat innehåll med kontinuitet

Här ingår även att vi sköter uppdatering av innehållet på er hemsida. En anledning till att låta oss göra detta är att vi anpassar och sökmotoroptimerar innehållet till hemsidan och övriga digitala kanaler utifrån de nyckelord som är relevanta för just ditt företag.

I tjänsten Content ingår att vi hjälper er med nyhetsbrev. Vi tar fram innehåll, designar, länkar, programmerar, lägger upp sändlistor, hanterar utskick, kopplar på anmälningsformulär på hemsidan och även möjlighet att avanmäla dig.

I tjänsten ingår också att vi skapar olika kampanjer i de sociala medierna för att öka antalet varumärkesföljare, driva försäljning, driva trafik eller generera leads.

Vi mäter och analyserar sedan de publicerade inläggen. Då kan vi justera och anpassa efter hand. Allt för att vi ska nå de mål vi satt upp i strategin.

Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.