Svensk Beläggning – Grafisk profil och foto

Svensk Beläggning är ett företag som arbetar med fallskydds­gummi och konstgräs. Till dem har vi tagit fram en grafisk profil, logga, visitkort och fotograferat både miljöbilder och produktbilder.

Vi har även skapat deras hemsida och digitala strategi. Vi hjälper dem även med sociala medier och har startat deras facebooksida som ett led i att att stärka deras digitala närvaro.


Svensk beläggning arbetar med många olika typer av beläggning – bland annat konstgräs, fallskyddsgummi & stenbeläggning – för både offentliga och privata sektorn. För en tryggare och mer inspirerande lekplats & skolgård. Läs mer om Svensk beläggning.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.