Statens Geotekniska Institut – Grafiskt material

Grafiskt material till SGI

Vi arbetar med Statens geotekniska institut (SGI) och tar fram grafiskt material i alla dess former. Bland annat utformar vi mappar, broschyrer, stora affischer och annonser.

Grafiskt material för värdegrund och personalpolicy

Vi har tidigare hjälpt SGI med visualisering av deras värde­grunds­­arbete. Vi tog även fram en dokument­mapp i offert­­mapps­format där deras värdeord kommuniceras på insidan av mappen. Ett annat exempel är en broschyr vi tog fram för deras interna personal­policy.


Statens geotekniska institut är en myndighet som arbetar för ett hållbart användande av mark och naturresurser. Läs mer om SGI.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll, grafiskt material åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.