Statens Geotekniska Institut – Handlingsplan

Fräscht grafiskt material till Statens Geotekniska Institut

Statens Geotekniska Institut i Linköping behövde förpacka sin nya handlingsplan för ett hållbart markbyggande. Handlingsplanen är en broschyr med stilren och tydlig design. Den innehåller bland annat förslag på hur klimatförändringens effekter på markförhållanden kan beaktas och hur digitala kartunderlag för markrelaterade risker kan tas fram.

Att ta fram broschyrer är något som vi tycker är väldigt roligt att göra. Våra formgivare och copywriters gillar verkligen att sätta samman texter och bilder till en tilltalande helhet, oavsett om det rör sig om en flyer, broschyr eller andra tryckta produkter.


Statens geotekniska institut är en myndighet som arbetar för ett hållbart användande av mark och naturresurser. Läs mer om SGI.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.