Putte Angelin Minnesfond

Grafisk profil, webbplats och trycksaker

Putte Angelin Minnesfond – för kampen mot cancer

Putte Angelin Minnesfond är en ideell organisation, utan vinstintresse, vars intäkter går till vetenskapliga studier om hjärncancer, samt till att hjälpa de drabbade och deras anhöriga att hitta rätt information, i rätt tid.

Vi hjälper hjärna – #fuckcancer

Det här är ett projekt som ligger oss på Kreativ Kraft varmt om hjärtat. #Fuckcancer helt enkelt. Till Putte Angelin Minnesfond har vi skapat den grafiska profilen och även webbplatsen. Vi har också skapat en mängd olika trycksaker, som till exempel foldrar och broschyrer.

Putte Angelin Minnesfond är en sida som många bör besöka. Den är en del av Svenska Hjärntumörföreningen där personer med hjärntumör samt deras anhöriga (som är boende i Östergötland), får ökade möjligheter till information om olika behandlingsmetoder, studier och pågående forskning, inom området hjärntumör.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!