Linköpings Filmsalonger – Content med mera

Linköpings Filmsalonger – Content marketing

Linköpings Filmsalonger är en satsning av Linköpings kommun för att bredda filmutbudet i staden i samarbete med SF Bio. I salong 3 på Filmstaden i Linköping kan du nu för ett bra pris se kvalitetsfilm på bio. Film som sticker ut från det övriga utbudet och som oftast har fått tunga priser och mycket fin kritik. Det är både roligt och inspirerande att arbeta med content marketing och marknadsföring i Linköpings Filmsalongers sociala medier.

Marknadsföring och redaktionellt material

Vi har skapat grafiskt material samt en stor mängd redaktionellt material, marknadsföringsmaterial samt funktionalitet. Vi har dessutom skapat ett programblad, ett magasin med information och filmtips samt skapar och regelbundet ett stort antal inlägg i Linköpings Filmsalongers sociala medier. Vi har också implementerat en lättanvänd och smidig bloggfunktion på den befintliga hemsidan.


Nyfiken på Linköpings Filmsalonger? Då bör du titta in på hemsidan, samt kolla in deras Facebookflöde som vi skapar innehåll till.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.