Dunkin’ Donuts – Säljmaterial, sociala medier med mera

säljmaterial

Inför Dunkin’ Donuts nyöppning i Stockholm producerade vi en hel del butiks- och säljmaterial i linje med deras grafiska profil.

Säljmaterial med mumsiga bakverk

Bland annat har vi tagit fram digitala menyer som hänger ovanför diskarna i caféet, bordsryttare, brickinlägg och inlägg för tomma hyllor. Vi har även producerat ett flertal filmer som spelas på digitala skärmar i caféet.

Sociala medier som kompletterar vårt säljmaterial

Vi har dessutom haft hand om deras sociala medier, som till exempel att publicera inlägg, svara och gilla kommentarer på Facebook och Instagram.


Dunkin’ Donuts har serverat munkar i över 60 år. De har även smörgåsar och bagels, både till frukost och lunch. Och kaffe såklart. Läs mer om Dunkin’ Donuts.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.