Belvederen & Tropikhuset – Hemsida, logo med mera

Belvederen och Tropikhuset gick ihop och blev en. De två olika caféerna hamnade under samma regi och då önskades en gemensam profil för dem båda. Vi fick då utmaningen att skapa en hemsida som innehöll information, menyer, kontaktinformation med mera för både Belvederen & Tropikhuset. Det behövdes också en gemensam logga till dem.

Företaget som driver de båda ställena heter Linköpings trädgårdscafé och kök. I en smart design på hemsidan visas båda ställena utan att besökaren blir förvirrad. I loggan visas enbart Linköpings café och kök, med illustrationer från både Tropikhuset & Belvederen.

Vi skapade även en grafisk profilmanual för företaget så att de enkelt kan använda sig av varumärket på ett enhetligt sätt.


Beläget i Linköpings trädgårdsförening finns de två caféerna Belvederen och Tropikhuset. Där kan man fika och äta lunch eller middag i trevliga miljöer. Läs mer om caféerna i Linköpings trädgårdsförening.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.