Belvederen & Tropikhuset – Hemsida, logo med mera

Belvederen och Tropikhuset gick ihop och blev en. De två olika caféerna hamnade under samma regi och då önskades en gemensam profil för dem båda. Vi fick då utmaningen att skapa en hemsida som innehöll information, menyer, kontaktinformation med mera för både Belvederen och Tropikhuset. Efter sammanslagningen fanns även ett behov av att ta fram en ny logotype. Just detta var ett uppdrag som vi självklart inte kunde säga nej till.

Hur som helst,företaget som driver de båda ställena heter Linköpings trädgårdscafé och kök. I en smart design på hemsidan visas båda ställena utan att besökaren blir förvirrad. I loggan visas enbart Linköpings café och kök, med illustrationer från både Belvederen och Tropikhuset.

Vi skapade även en grafisk profilmanual för företaget. På så sätt kan företaget använda sig av varumärket på ett enhetligt och fiffigt sätt.


Beläget i Linköpings trädgårdsförening finns de två caféerna Belvederen och Tropikhuset. Där kan man fika och äta lunch eller middag i trevliga miljöer. Läs mer om caféerna i Linköpings trädgårdsförening.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft. Vi tycker om utmaningar, webbutveckling, att skriva bra texter, sökmotoroptimering, sociala medier samt inte minst att jobba nära våra kunder.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i centrala Linköping, och vi har gott kaffe. Du kan maila oss på hej@kreativ-kraft.se eller slå oss en signal på 0723 – 006 296 . Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.