Boxholms Osts – Kampanj och storytelling

Boxholms Ost – Storytelling med kreativa videos

Boxholms ost har gjort ost nästan lika länge som den svenska jultomten funnits. Vi skapade en kampanj med en engagerande tävling med jultema.

Tradition och storytelling

Vi skapade även en adventskalender där filmer med julbordsinspirerade recept där Boxholms ost ingår. Här visade vi tydligt upp företagets koppling till den svenska jultraditionen och dess självklara plats i julfirandet.

Strategisk kampanj med konverteringsfokus

Målet med kampanjen var att inspirera och uppmuntra till användning av Boxholms ost i matlagningen och cementera dess plats på dignande julbordet. Samtidigt byggde vi upp ett engagemang i sociala medier. Kort sagt, vi kopplade ihop Boxholms ost med julfirandet och syftet var att öka försäljningen av ost – i synnerhet den fokuserade gräddosten.


Boxholms Ost har funnits sedan 1800-talet och gör några av Sveriges bästa och godaste ostar! Läs mer om Boxholms Ost.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.