Nyföretagar­Centrum i Linköping firar 25 år!

Den senaste veckan har vi gjort en hel del material och inlägg till NyföretagarCentrum i Linköpings 25-årsjubileum. Vi har tagit fram marknadsföringsmaterial, content till deras Instagram, Facebook och LinkedIn samt artiklar och fotojobb om ett stort antal företagare som valt att satsa på sina idéer och starta eget.

NyföretagarCentrum i Linköping ökar vårt företagande

Just den här typen av uppdrag får vår copywriter Johan att hoppa upp och ner av glädje. För det finns inte mycket som slår att få vara ute på fältet och skriva case och artiklar om människor som brinner för det de gör. Speciellt inte nu när våren har hittat till Linköpings torg och gator.

nystartspaket med NyföretagarCentrum i Linköping
Du vet väl om att vi har ett perfekt paket med logo, hemsida, hosting, support, visitkort och andra bra produkter för dig som haft rådgivning hos NyföretagarCentrum? Följ länken ovan för mer information.

25 år och mer än 3000 nya företag, bara i Linköping

Att NyföretagarCentrum i Linköping under dessa 25 år har gett kostnadsfri och konfidentiell rådgivning och på så sätt resulterat i med än 3000 nya företag bara i Linköping är något som vi såklart tycker är fantastiskt och värt att uppmärksamma.

Kostnadsfri och konfidentiell rådgivning

Faktum är att även antalet rådgivningar ökar fortsatt i Linköping. Under åren har man gjort mer än 7800 rådgivningar bara i Linköping. En minst sagt imponerande siffra som borgar för ett fortsatt gott företagande i regionen. Hur som helst ser framtiden ljus ut med den här sortens verksamhet. Sånt tycker vi om.

Stort grattis till Anna, Margareta, Anders och Sam. Du vet väl om att du kan läsa mer om några av de som med hjälp av NFC har tagit steget till eget på den här länken?

Vårt nystartspaket tillsammans med NyföretagarCentrum har allt du behöver som ny företagare

Du har väl heller inte missat vårt mycket förmånliga Nystartspaket? Där har vi ett populärt och komplett paket för dig som är ny som företagare och som haft rådgivning från NyföretagarCentrum i Linköping. Läs mer på länken ovan. Är du nyfiken på våra andra tjänster? Då ska du kolla in den här sidan.

Har du några frågor? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]