Nystartspaket med logo, hemsida och support

nystartspaket

Nystartspaket med logo, hemsida och support till kanonpris

Idag fick vi vår nya folder som berättar om vårt nystartspaket. Vi har tillsammans med vår partner NyföretagarCentrum i Linköping ett fördelaktigt paket som många kommer att uppskatta. Paketet är skräddarsytt och gäller enbart för personer som precis har startat företag och haft rådgivning hos NyföretagarCentrum i Linköping. Tanken är att erbjuda en bra och smidig lösning där kunden får ett paket med logo, hemsida, visitkort, drift, hosting och support.

En bra paketlösning för ditt liv som företagare

Hemsida: Med fem undersidor i WordPress. Den byggs utifrån förslag på en webbdesign som vi känner kommer att passa din verksamhet. Vi lägger in text och de bilder du gett oss.

Logo och visitkort: Vi tar fram en logo till ditt företag utifrån din verksamhet, företagsnamn och idéer. Vi skapar sen ett enkelsidigt visitkort till en person.

Sociala medier: Vi skapar upp konton och lägger in din företagsinformation på Instagram, Facebook och LinkedIn.

SEO Optimering: Vi gör också en enklare sökmotoroptimering, skapar Googlekonto, Google Analytics för att få statistik, Search Console samt Google Places For Business. För att du ska veta att sidan fungerar på olika mobila enheter samt i olika webbläsare gör vi även en teknisk analys och en kvalitetssäkring.

Introduktionsutbildning i WordPress: Vi går igenom WordPress som hemsidan är byggd i och visar hur du uppdaterar innehållet.

Hosting och supportavtal: Du behöver köpa till ett hosting- och supportavtal. Du kan då dessutom kontakta oss om du kör fast någonstans på vägen. I avtalet ingår webbhotellsutrymme, upp till två timmars support, SSL-certifikat och domänavgift.

Det här paketet kommer att ge dig bra förutsättningar för ditt nya liv som företagare!

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.