Nystartspaket med logo, hemsida och support - Kreativ Kraft - Kommunikationsbyrå i Linköping

Nystartspaket med logo, hemsida och support

nystartspaket Postades den

Nystartspaket med logo, hemsida och support till kanonpris

Idag fick vi vår nya folder som berättar om vårt nystartspaket. Ett erbjudande som vi har tillsammans med vår partner NyföretagarCentrum i Linköping. Paketet är skräddarsytt och gäller enbart för personer som precis har startat företag och haft rådgivning hos NyföretagarCentrum i Linköping. Tanken är att erbjuda en bra och smidig lösning där kunden får ett paket med logo, hemsida, visitkort, drift, hosting och support.

En bra paketlösning för ditt liv som företagare

Hemsida: Med fem undersidor i WordPress. Den byggs utifrån förslag på en webbdesign som vi känner kommer att passa din verksamhet. Vi lägger in text och de bilder du gett oss.

Logo och visitkort: Vi tar fram en logo till ditt företag utifrån din verksamhet, företagsnamn och idéer. Vi skapar sen ett enkelsidigt visitkort till en person.

Sociala medier: Vi skapar upp konton och lägger in din företagsinformation på Instagram, Facebook och LinkedIn.

SEO Optimering: Vi gör också en enklare sökmotoroptimering, skapar Googlekonto, Google Analytics för att få statistik, Search Console samt Google Places For Business. Vi gör även en teknisk analys och kvalitetssäkrar den mot olika webbläsare samt på mobila enheter.

Introduktionsutbildning i WordPress: Vi går igenom WordPress som hemsidan är byggd i och visar hur du uppdaterar innehållet.

Hosting och supportavtal: Du behöver köpa till ett hosting- och supportavtal. Då kan du kontakta oss om du kör fast. I avtalet ingår webbhotellsutrymme, upp till två timmars support, SSL-certifikat och domänavgift.

Det här paketet kommer att ge dig bra förutsättningar för ditt nya liv som företagare!

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.

Tidigare poster

Vi föreläste om sociala medier på NyföretagarCentrum i Linköping

Intresset för sociala medier är enormt Vår för ...
7 december, 2018

Sociala medier ökar igen – Några bra tips

98% är uppkopplade – Du bör ha en digital ...
3 december, 2018

Progressive web app – PWA for the win

På senare åren har tekniken utvecklas i en rasan ...
26 oktober, 2018

Kreativ Kraft lanserar LFCs nya hemsida

Kreativ Kraft är väldigt stolta och glada över ...
16 mars, 2018
more is more