Rekryteringsmässan – Hemsida och marknadsföring

Annonser och responsiv hemsida

Rekryteringsmässan är en mässa både i Linköping och Norrköping som hjälper arbetslösa att ta sig ut i arbetslivet. Till dem har vi skapat annonser, affischer och en hemsida. Hemsidan är responsiv, så att den fungerar på både mobiltelefoner och datorer, och är gjord för både utställare och besökare.

Marknadsföring med igenkänning

Allt material har samma utformning och visar tydligt att mässan är för alla, oavsett situation i livet. Informationen är enkel och tydlig och samma bildmaterial används i samtliga kanaler för att skapa igenkänning.


Rekryteringsmässan i Linköping och Norrköping är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Företagarna och kommunerna. Läs mer på den här länken: Rekryteringsmässan

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, din marknadsföring, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.