Tre bra tillägg till Chrome som underlättar din digitala marknadsföring

I det här korta inlägget tänkte vi inspirera lite och berätta om tre bra tillägg till Chrome som kan vara till hjälp för dig som vill boosta din digitala marknadsföring. Ta gärna en titt, testa gratisversionerna och läs på om respektive tillägg för att se om du kan ha nytta av dem. Here we go…

Keyword Everywhere

Det här är ett gratistillägg till Chrome och Firefox. Här får du koll på dina sökord samt dina sökvolymer och dess konkurrens när du gör Googlesökningar. Keywords Everywhere har stöd för flera stora sajter, såsom Ebay och Amazon, men också för YouTube. Kan vara värt att testa och det finns även tutorials som visar hur du går till väga på YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=SpKNXGQCHzU

Buzzsumo

En populär plattform som gör det lättare för dig att hitta intressanta texter och nya kontakter att kolla in. På sidan kan du söka efter texter inom specifika ämnen och snabbt hitta de som fått mest delningar, länkar och kommentarer. Varför inte göra en sökning och på så sätt hitta nya spännande texter, uppslag eller härliga personer att inspireras av?

https://youtu.be/sRrVMIyjMJQ

Mozbar

Ett gratis tillägg till Chrome som ger dig statistik och som  även hjälper dig med din SEO. Här finns också en rejäl kunskapsresurs för dig som vill lära dig mer om SEM, SEO, backlinks och mycket annat. Ta en titt på Moz.com och se om Mozbar kan vara något för dig. Och precis som vanligt så finns det en kraftfull betalversion också, för dig som verkligen gillar att Mozza!