Support Your Local LKPG

support your local lkpg

I dessa virustider är det viktigt att vi småföretagare hjälps åt att stötta varandra. Krisen slår hårt mot näringslivet och det märks tydligt på stan att något inte är som det ska. Det är mindre folk överallt. Butiker, restauranger och andra näringsidkare ser sina intäkter minska radikalt, samtidigt som vi på tv och i andra medier följer det minst sagt osäkra läget.

Support Your Local LKPG

Därför är det i alla fall ett litet ljus i mörkret att se de initiativ som startas. #Supportyourlocal #supportyourlocallkpg #hållsverigerullande #handlalokalt #vågahandla och andra uppmanande initiativ är bra och belyser vikten av att stödja de lokala företagen i tider som dessa.

De eldsjälar och företagare som kämpar för sin överlevnad just nu förtjänar all den hjälp de kan få. Så om det är möjligt: Support Your Local LKPG. Ät ute, ta med mat hem, unna dig en extra bulle på fiket, håll kundmöten ute på stan, stödköp varor hos din närbutik och ta hand om er.

Unna dig något extra, eller ge bort en lokal present

Glöm inte bort släkt och vänner, en matkasse hemkörd till dörren är uppskattat och hellre ett extra telefonsamtal till någon du tycker om än inget alls. Och du, det verkar som om man aldrig kan få för mycket toapapper. Om du har råd och tänkt köpa något kul, gör det i en affär på stan. Då gör du någon glad.

Håll dina möten på fik och lägg gärna till en extra kaka till kaffet

Den här veckan blir det lunch ute hos våra favoritkrögare, fikastunder och kundmöten på våra favoritfik samt en hel del cider från Brunneby, och garanterat någon kall öl på Mörners.

Vill du veta mer? Här finns några bra länkar

Ta hand om er där ute och läs gärna Correns debattartikel på temat. Den hittar du här. Visit Linköping har även en bra sida med stödinfo. Den finns här. På East Sweden finns samlad info om hur olika organisationer kan stötta ditt företag i den nuvarande situationen. Kolla här. Vill du följa eländet live? Då finns ju alltid John Hopkins Coronavirus Research Center. Här är resultatet på Instagram på #supportyourlocallkpg

Ha det bra önskar Michael, Johan, Fredrik, Lasse och Julia