Hur informerar du om Corona och Covid-19?

corona covid-19

Nu när Coronaviruset även känt som Covid-19 nått Sverige är det viktigt att du som företagare berättar för dina kunder om de åtgärder som du vidtagit för att minska risken för smitta.

Lösningar som visar att du bryr dig om dina kunder

Det kan till exempel handla om att upplysa om att du i din butik rengör kortläsare och tvättar händerna med handsprit efter varje kund eller berättar om andra åtgärder du och dina kollegor tagit till. Detta uppskattas och visar att du bryr dig om dina kunder.

Tänk i förebyggande syfte

Att tänka på detta i förebyggande syfte är en god idé, då du såklart vill att dina kunder ska återkomma till dig när viruset har klingat av.

Vi hjälper dig kommunicera ut info om Corona och Covid-19

Att hamstra toapapper kanske inte är den mest effektiva lösningen just nu. Det finns andra, bättre knep att ta till. Som att låta oss ta fram ett kort och koncist nyhetsbrev med relevant information, eller några inlägg till dina sociala kanaler eller din hemsida om hur DU tänker på dina kunders välbefinnande.

Det löser vi. Mvh Kreativ Kraft

Behöver du också en dos Kreativ Kraft?

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln.

Vi håller dina kanaler vid liv

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade.

Hör av dig så berättar vi mer

Vi arbetar även med print och grafisk design, bygger webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss på hej@kreativ-kraft.se eller på 0723 – 006 296 så tar vi en fika.

Våra tjänster hittar du här. Är du nyfiken om oss och vad vi gör? Besök vår portfolio eller följ oss på Instagram, Facebook eller på LinkedIn.