LFC-appointment – Hållbarhet med Tekniska Verken

hållbarhet med Tekniska Verken
digitalisering och hållbarhet med Tekniska Verken
Charlotta Sund, VD på Tekniska Verken

Hållbarhet, digitalisering och fiffig organisationsutveckling var ämnen som stod i centrum under fredagen. Detta var vårens sista LFC-appointment på LFC Arena, ett event som dessutom blev riktigt intressant, och välbesökt.

Hållbarhet och digitalisering

Charlotta Sund, VD på Tekniska Verken berättade om hållbarhet, digitalisering och styrkan i att som organisation arbeta brett och fokuserat mot gemensamma mål.

En hållbar och hälsosam stadsmiljö

Vi fick också konkreta exempel på hur Tekniska Verken använder sig av digitala hjälpmedel. Som som nu och på sikt skapar en bra och hälsosam stadsmiljö.

Visionen är att med hjälp av effektiv digitalisering bygga världens mest resurseffektiva region.

Uppkopplade träd och organisationsutveckling

Charlottas syn på organisationsutveckling, fördelen med uppkopplade träd samt om vikten av ett hållbarhetsperspektiv var heller inte fel att lyssna på. Föreläsningen fungerade med andra ord som en bra avslutning på veckan. Det gav dessutom inspiration och troligtvis även en hel del funderingar hos åhörarna.

Det är ju definitivt många som precis som vi på Kreativ Kraft inser vikten av att arbeta med hållbarhet i fokus. Det ligger helt i linje med våra kärnvärden. Digitalisering må låta klyschigt, men faktum är att det skapar stora fördelar om det utnyttjas på rätt sätt.

Inspirerande Wikilänkar som ger dig koll på läget

hållbarhet
Okej, vi vet. Det här är en stockbild, men det syns ju tydligt att de är inne i en het diskussion om hållbarhet, klimattänk och inte minst källsortering.

Här finns några länkar där du kan lära dig mer om hållbar utveckling, global uppvärmning, Greta Thunberg samt förnybara energikällor.

Då har du något att prata om på parmiddagar, på jobbet eller i kön på Hemköp. Det är också troligt att du fått lite att fundera över.

Ha det bra så länge!

Glöm heller inte att heja lite extra på Linköpings duktiga fotbollstjejer. Nu kan du läsa lite mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Mvh Michael, Fredrik, Johan och Lasse.

Kreativ Kraft kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, webbutveckling, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster här.

Vi håller dina sociala medier vid liv

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och du får tid till att göra det som du gör bäst.

Hemsidor, e-handel, SEO och mycket annat

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika och snackar lite!

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Kreativ Kraft finns på Torggatan 6 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.