Kreativ Krafts hemsidepaket – Så bygger vi hemsidor

Funderar du på en ny hemsida eller vill du fräscha upp din befintliga? Spana in vårt hemsidepaket! Vi har sedan 2009 skapat mängder av användarvänliga och responsiva hemsidor och E-handelslösningar till våra kunder. I den här artikeln har vi samlat våra tankar och resonemang kring hur vi tillsammans med dig skapar en riktigt bra hemsida

hemsidepaket med kreativ kraftVi börjar med att sätta oss ner och går igenom syftet med din sida. Vad den ska innehålla, hur den ska vara uppbyggd och inte minst vilka funktioner sidan ska ha. Stämmer dina önskemål överens med vad just din målgrupp efterfrågar? Vi gör alltid en grundlig förstudie och målgruppsanalys som sedan ligger till grund för hemsidans utformning och innehåll.

En användarvänlig sida som passar dig och dina kunder

Vi identifierar även eventuella problem och utmaningar, svarar på dina frågor samt att hittar en bra lösning. Här kommer vi såklart att ställa en hel del frågor om din verksamhet och dina förhoppningar. Sidan ska ju passa både dig, dina kunder, din plånbok, se bra ut och dessutom vara enkel att använda och uppdatera. Därför tänker vi oss en WordPress-installation med väl utvalda plug-ins för en bra helhetsupplevelse.

Ett flexibelt hemsidepaket där du är delaktig

Det här är grunden i det vi kallar vårt hemsidepaket. Se det lite som att bygga Lego. Det är jättekul (fråga bara vår kodare Fredrik som går bananas när det släpps nytt Star Wars-lego), och vi bygger upp din hemsida bit för bit. Där du är med och bestämmer vilka bitar som du själv känner att du klarar av att bygga.

Vi bygger både enkla samt avancerade hemsidor

Vi bygger allt från enklare sidor som fungerar som ett digitalt visitkort, till omfattande hemsidor. När vi bestämt syftet med din hemsida, börjar vi bena ut hur den ska fungera, vilka sökord som ska implementeras, dess design, struktur med mera. Under det här stadiet kommer vi också att tillsammans att fundera på sidans marknadsföring.

Glöm inte marknadsföringen så du når ut i bruset

Hemsidan är ofta en viktig del i din marknadsföringsstrategi. Därför är det viktigt att den tas om hand, och på så sätt får de rätta förutsättningarna att lyckas. Okej, vi vet, det är svårare än någonsin att nå ut i det digitala bruset. Men det är inte omöjligt.

Som du säkert vet finns det en hel del sätt att driva trafik till din hemsida. Vi kan hjälpa dig med att identifiera de sätt som är bäst för just ditt företag. Att ha en röd tråd i kommunikationen är som bekant ett bra sätt att bygga ett starkt varumärke. Att ta fram fiffiga annonser med Google Ads är ett sätt.

hemsidepaket till kreativ kraftEn hemsida som ingen hittar gör ingen glad

Därför väljer de flesta av våra kunder att lägga till en hel del extratjänster till vårt hemsidepaket. Som te.x en digital strategi, relevant content, en användarvänlig webbshop, effektiva Google Ads, en dos grundläggande sökmotoroptimering, import av dina sociala medieflöden, hosting på en stabil server, samt en teknisk optimering som får sajten att bli supersnabb. Det finns en hel del tekniska lösningar som underlättar för dig och dina kunder. Te.x integrationer med affärs- och betalsystem. Kanske måste din hemsida interagera med olika system, t.ex. ekonomi- lager och logistiksystem. Det hjälper vi dig med.

Hemsidor byggda efter dina önskemål

Det roligaste är när vi tillsammans med dig får sätta tänderna i en helhetslösning. Där vi efter att satt oss in i dina önskemål tar fram en grafisk profil, logga, visitkort, reggar domän, hosting och sedan börjar koda fram din nya hemsida. Vill du göra en del av jobbet själv? Inga problem!

Men, vi är flexibla och låter dig (om du vill) ta hand om vissa delar av din hemsida. Vi sätter upp den åt dig och ser till att den går live. Vi gör även en teknisk optimering så att vi ser att sidan är snabb som attan. Sedan kommer vi överens om vilka övriga tjänster som du vill att adderar, samt de som du kanske vill ta hand om själv.

Eller vill du att vi sköter det mesta? Nemas problemas!

Hur som helst, känner du att du vill ha hjälp med det mesta? Det är inga problem. Det löser vi. Är du allergisk mot att skriva texter och inlägg, starta upp och sköta sociala medier eller får du ångest av att fixa till dina texter och hemsidan ur ett sökmotorperspektiv? En teknisk optimering kanske inte riktigt är det du brinner för? Det är lugnt, då tar vi hand om de bitarna. Det är ju därför vi finns. Var inte orolig. Vi hjälper dig.

Komplettera vårt hemsidepaket med följande tjänster

Här kommer några av våra tjänster, som gör din hemsida mer komplett. Följ länkarna så kan du läsa mer om vad respektive tjänst innebär.

Vi hjälper dig att komplettera din hemsida med någon av följande tjänster:

  • En digital strategi – Med en plan för hur du framöver kan arbeta med sidans innehåll
  • Grafiska profiler – Vi tar fram din logo, grafisk design och typografi
  • Google Ads – Vi skapar effektiva annonser så att din målgrupp hittar till din hemsida
  • En grundläggande SEO-analys – Vi optimerar sidan i den mån det går med Yoast SEO så att Google gillar den
  • Social Media Management – Vi hjälper dig med texter och artiklar till dina kanaler
  • E-handel – Vi bygger en bra webbshop så att du kan sälja dina produkter online
  • Foldrar och broschyrer – Samt profilmaterial, visitkort, perfekt för mässor och möten
  • En teknisk optimering så att din sida laddar snabbt som attan

Nu när du har läst ända hit har du säkert en hel del att fundera över. Så läs och tänk lite, och kontakta oss så lägger vi upp en plan framåt. När sidan sedan väl är publicerad kan du om du vill fylla den med material, och se hur den utvecklas. Och du, tycker du att det verkar krångligt och svårt att lägga in material och uppdatera den? Då är du trygg, eftersom Fredrik kommer att visa dig hur det går till. Om du inte vill att vi ska uppdatera den åt dig. Det går att ordna det också.

Du är med andra ord trygg med oss. Vi hjälper dig.