Kreativ Kraft lanserar LFCs nya hemsida - Kreativ Kraft - Kommunikationsbyrå i Linköping

Kreativ Kraft lanserar LFCs nya hemsida

Postades den

Linköpings Fotboll Club har fått en ny hemsida

Kreativ Kraft är väldigt stolta och glada över att svenska mästarna Linköpings Fotboll Club valt oss som leverantör av deras nya hemsida.

Målsättningen var att skapa en modern och responsiv hemsida byggd på WordPress, som är estetiskt tilltalande, lättnavigerad, informativ och inte minst lätt att uppdatera. Dessutom ville vi lyfta fram vad LFC står för.

– Det känns riktigt bra att ha fått förtroende att bygga den nya hemsidan för LFC. Ett kreativt samarbete som har fungerat väldigt väl, och som varit både spännande och utvecklande. Nu ser vi fram emot ett nytt SM-Guld säger Michael Elowsson, VD på Kreativ Kraft.

Många nya funktioner och en hel del information om LFC

Besökaren möts redan på startsidan av viktig information som nästa match, köp, biljetter, inför match, livescore och matchfakta direkt efter matchen. Detta har lyfts fram på ett så tydligt sätt som möjligt för besökaren. Även spelarsidorna har fräschats upp och gjorts om. Det går nu att filtrera spelare efter position och vi har även publicerat statistik, spelstil och andra intressanta spelarfakta.

– LFC är väldigt glada över det fina samarbetet med Kreativ Kraft. Det känns extra roligt att samarbeta med en digital kommunikationsbyrå som kommer med bra inspel och passningar. Resultatet blev en fräsch hemsida med fin design, enkel navigering och som är lätt att använda säger Maria Hagström, Klubbdirektör LFC.

Blev du intresserad av att kolla in nya hemsidan? Då bör du surfa in på linkopingfc.com

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.

 

Tidigare poster

Vi föreläste om sociala medier på NyföretagarCentrum i Linköping

Intresset för sociala medier är enormt Vår för ...
7 december, 2018

Nystartspaket med logo, hemsida och support

Nystartspaket med logo, hemsida och support till k ...
4 december, 2018

Sociala medier ökar igen – Några bra tips

98% är uppkopplade – Du bör ha en digital ...
3 december, 2018

Progressive web app – PWA for the win

På senare åren har tekniken utvecklas i en rasan ...
26 oktober, 2018
more is more