Kreativ Kraft lanserar LFCs nya hemsida - Kreativ Kraft - Kommunikationsbyrå i Linköping

Kreativ Kraft lanserar LFCs nya hemsida

Postades den

Kreativ Kraft är väldigt stolta och glada över att svenska mästarna Linköpings Fotboll Club valt oss som leverantör av deras nya hemsida.

Målsättningen var att skapa en modern och responsiv hemsida byggd på WordPress, som är estetiskt tilltalande, lättnavigerad, informativ och inte minst lätt att uppdatera. Dessutom ville vi lyfta fram vad LFC står för.

– Det känns riktigt bra att ha fått förtroende att bygga den nya hemsidan för LFC. Ett kreativt samarbete som har fungerat väldigt väl, och som varit både spännande och utvecklande. Nu ser vi fram emot ett nytt SM-Guld säger Michael Elowsson, VD på Kreativ Kraft.

Besökaren möts redan på startsidan av viktig information som nästa match, köp, biljetter, inför match, livescore och matchfakta direkt efter matchen. Detta har lyfts fram på ett så tydligt sätt som möjligt för besökaren. Även spelarsidorna har fräschats upp och gjorts om. Det går nu att filtrera spelare efter position och vi har även publicerat statistik, spelstil och andra intressanta spelarfakta.

– LFC är väldigt glada över det fina samarbetet med Kreativ Kraft. Det känns extra roligt att samarbeta med en digital kommunikationsbyrå som kommer med bra inspel och passningar. Resultatet blev en fräsch hemsida med fin design, enkel navigering och som är lätt att använda säger Maria Hagström, Klubbdirektör LFC.

Blev du intresserad av att kolla in nya hemsidan? Då bör du surfa in på linkopingfc.com

Tidigare poster

Ta kontroll över era sociala medier

Enligt rapporten svenskarnas internet 2017 använd ...
14 november, 2017

Progressive web app

På senare åren har tekniken utvecklas i en rasan ...
26 september, 2017

Hur skapar du en bra 6-sekundersannons?

Efter att Youtube började använda sig av en ny a ...
14 september, 2017
more is more