Adobe Spark – Perfekt när du vill piffa till ditt budskap

Har du testat Adobe Spark? Ett härligt design- och storytellingverktyg som är riktigt kul att använda och där du efter lite träning kan skapa superfina videos, bilder och posters. Som brukligt finns det en kraftfull gratisversion, samt en proffsversion som kostar en slant. Gratisversionen räcker dock väldigt långt!

Finns på de flesta plattformar, supersmidigt i telefonen

Adobe Spark finns både till datorer samt till Apple och Android, samt fungerar programmet bra i både telefon och på dator. Det är även hyggligt lätt att lära sig. Det här är ett av Kreativ Krafts favoritverktyg, och dess funktion där den anpassar det du skapar efter din grafiska profil är grymt trevlig.

Ett perfekt kreativt tidsfördriv

Dessutom är det ett trevligt tidsfördriv att pilla med på lediga stunder. Inte minst då resultaten kan bli hur bra som helst. Extra plus för de mallar som finns, men även till sökfunktion, kategorier och corporate branding.

Gott om videoguider och kurser

Vill du ha en guidad upplevelse för att verkligen komma igång med Spark? Kurser och tutorials finns på Adobe, YouTube och på Udemy. Här är en matig och bra instruktionsfilm, perfekt att kolla in på bussen hem från jobbet…

Sedan är du snabbt igång! Kör hårt och lycka till med ditt skapande!