Tänk på detta när du startar en egen webbshop

webbshop

Vilka olika faktorer är det som påverkar oss kunder när vi handlar våra favoritprodukter på nätet? Går vi bara på pris eller är det viktigt med exklusivitet, den geografiska plats på din webbhop eller vad marknadsföringen lovar?

Just detta beslutade sig Adobe att ta reda på i en undersökning om våra beteenden när vi shoppar loss online. Så här ser listan över vad som påverkar oss mest när vi ska slå till. Föga förvånande är det priset som avgör när kunderna ska lägga sina varor i kundvagnen i din webbshop. Priset är skillnaden som en svensk affärskedja basunerar ut i sina reklamspottar.

Priset 76 %

Produktens kvalitet och egenskaper 65 %

Erbjudandet 51 %

Leveranser och returrätt 43 %

Andras recensioner online 34 %

Varumärket 29 %

Användarupplevelsen online 18 %

Med andra ord, de här kraven ska din webbshop uppfylla: Du ska sälja välkända varor med bra kvalitet, till bra pris, helst i form av ett fint erbjudande, i en trevlig och lättanvänd webbshop. Du bör också hålla tummarna för att dina varor får många trevliga kommentarer och recensioner från dina kunder, och att det är ett måste med en bra returpolicy om något skulle strula, samt att du i din webbshop erbjuder snabba leveranser. Då kommer du att bli en vinnare, i alla fall hos dina kunder. Vad kan vara enklare ? Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda när det gäller E-handel

Behöver du en E-handelslösning till din hemsida? Det är inga problem och något som vi gärna hjälper dig med. Länken ovan skickar dig rätt. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med så kika in på våra tjänster.

Hör gärna av dig till oss på hej@kreativ-kraft.se eller slå oss en signal på 0723 006 296 så tar vi en fika tillsammans och pratas vid. Antingen hos dig eller hos oss. Vi har skapat flera webbutiker, med välkända och säkra betalmetoder, bland annat till Novahuset.