Novahuset fyller tio år – Bra jobbat tjejer!

Publicerat den

Grattis Novahuset till 10 års bra arbete

Igår var vi och många andra och gratulerade Novahuset vars verksamhet nu firat tio år! Det blev en trevlig och känslosam kväll, med en gripande verksamhetsberättelse samt även en hel del skratt. Gott om folk, god mat och ett brinnande ämne i fokus. Paulina, Ida, Emilia och deras volontärer och samarbetspartners gör ett otroligt bra och viktigt arbete. Det är riktigt kul att som byrå få samarbeta med den här trion, alltid nära till skratt, glada och pigga.

Novahuset fyller en viktig funktion.
Novahuset har många eldsjälar: från vänster: Emilia, Ida och grundaren Paulina. Grymma tjejer som fyller en mycket viktig funktion. Läs mer om verksamheten längre ner.

Polis, eldsjälar och engagemang

Det var riktigt kul att se att Mattias Granqvist och hans eldsjälar och poliskollegor fanns på plats, tillsammans med många andra av fans av verksamheten. Stundtals blev det känslosamt när Paulina och hennes kollegor berättade om den dagliga kampen mot sexuella övergrepp. Inte minst när det bjöds på självutlämnande, egenskriven musik.

Viktig verksamhet med stöd och hjälp

Besök gärna Novahusets hemsida. Det är vi på Kreativ Kraft som har redesignat den. Vi jobbar kontinuerligt med sidans funktionalitet och säkerhetslösningar. Ett kul uppdrag, som vi gör snudd på pro bono. Du kan även följa Novahuset på Instagram, på Facebook och även läsa grundaren Paulinas Insta. Vill du veta mer om verksamheten och om föreningen? Fortsätt läsa. Nedan kommer Paulinas egna ord om hur man arbetar.

#Tillsammansstårviupp mot sexuella övergrepp

Novahuset är en ideell förening som erbjuder stöd och rådgivning till personer som har blivit utsatta för någon form av sexuellt övergrepp, online eller offline samt deras anhöriga. Vi har föreläst för tusentals elever, utbildat verksamma och kämpat stenhårt för våra stödsökande med hjälp av våra hjältar till volontärer – och det kommer vi aldrig sluta att göra med drömmen om ett samhälle fritt från sexuellt våld.

Det vankas julbord på Kreativ Kraft

Nu är det snart dags för oss på Kreativ Kraft att ta några dagars ledighet. Men, något säger oss att det blir lite jobb efter efter annandagen ändå. Nu fortsätter vi att koda, skriva innehåll, fila på en digital strategi till en ny kund och filar på en ny upphandling. Men, vi är nåbara om det skulle var något. Du hittar vår kontaktinfo längre ner.

Ha nu en God Jul och ett gott nytt år!

Michael, Fredrik, Carro och Johan 🙂

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.

Tidigare poster

Semester!

Oj vad det första halvåret gått fort! Nu vänta ...
11 juli, 2019

Ha en härlig midsommar!

Det känns otroligt, men midsommaren är snart red ...
20 juni, 2019

Snart dags för VM!

Visste du att vi på Kreativ Kraft är partner til ...
10 juni, 2019

LFC-appointment – Hållbarhet med Tekniska Verken

Hållbarhet, digitalisering och fiffig organisatio ...
28 maj, 2019