Kreativ Kraft gästar Entreprenörsdriv igen

Kreativ Kraft gästar Entreprenörsdriv

Här kommer några spännande poddtips! Under sommaren har Michael nämligen gästat Tomas Tränkners podd Entreprenörsdriv i en serie om fyra avsnitt! Så passa på att lära dig mer om oss på Kreativ Kraft, om marknadsföring, sociala medier och hur byrån har utvecklats sedan starten för 14 år sedan i de här fyra poddintervjuerna! Och du, vi har varit med i Entreprenörsdriv tidigare. Kolla in avsnitten 148 samt 175 lite längre ner! I spelaren nedan ser du det senaste avsnittet som Tomas publicerat!

Kreativ Kraft gästar Entreprenörsdriv del 591 – Att driva en digital kommunikationsbyrå

I det första avsnittet berättar Michael om såväl framgångar, motgångar och hur du som företagare får kunder. Men också vad som krävs för att lyckas, samt ger sin syn på framtidens kommunikativa utmaningar. God lyssning.

Entreprenörsdriv del 592 – Så skapar du igenkänning

I det här avsnittet som släpptes den 16 juli diskuterar Michael och Tomas marknadsföring samt vikten av att ha en röd tråd i ditt företagande. Det pratas bland annat om fördelarna med att ha en tydlig grafisk profil och en varumärkesstrategi, samt inte minst om vikten av att faktiskt följa dessa!

Entreprenörsdriv del 593 – Vad som gör en bra hemsida?

Ett avsnitt om hemsidor och vad det är som gör en hemsida bra. Vad ska den innehålla, vilket syfte fyller den samt hur bör man tänka när det gäller design och sökbarhet? Detta och en hel del annat diskuterar Michael Elofsson och Tomas Tränkner om i det här avsnittet av Entreprenörsdriv som släpptes den 23 juli. Perfekt att lyssna på för dig som har eller funderar på att skaffa en ny hemsida som din målgrupp kommer att förstå och uppskatta.

Entreprenörsdriv del 594 – Att betala för att synas i digitala medier

Att synas och marknadsföra sig på sociala medier är nu långt ifrån så lätt som det var för några år sedan. I det här avsnittet från 30 juli berättar Michael om varför du som måste annonsera och marknadsföra dina inlägg på sociala medier för att nå ut till din målgrupp. Just annonsering och marknadsföring ÄR en utmaning, och om du vill synas och sticka ut i det digitala bruset så är annonser på Facebook, Instagram och Google mer eller mindre ett måste.

Våra tidigare avsnitt kan du lyssna på här!