Full fart och roliga uppdrag – Hösten börjar bra

full fart och glatt humör på kreativ kraft

Hej på er! Nu är hösten här med sina härliga färger och krispiga luft. Som gjort för en promenad med en bra podcast som sällskap. Oktober börjar med några riktigt kul uppdrag och vi går helt klart mot en spännande höst.

Idag fotograferar vi flygplan, har deadline för en rejäl katalog samt snabbar upp en kunds hemsida. Fredrik kodar, Johan skriver en bildsatt och pedagogisk guide till en kund vars hemsida vi gjort i Enfold med en massa skräddarsydda funktioner. Michael är på kundmöte, Julia och Lasse är i Norrköping och tiden bara flyger iväg. Ingen dag är den andra lik.

Full fart och nya förfrågningar = glatt humör

Det känns fantastiskt att förfrågningar från både nya och gamla kunder redan börjat ramla in. Inte minst att uppdragen har sån bredd. Vi ska även försöka uppdatera vårt portfolio med nya projekt när vi har tid. Men nu är det dags att skapa nytta och konverteringar för våra kunder.

Visst behöver du en dos Kreativ Kraft?

Finns du på sociala medier med relevant uppdaterat innehåll? Är din hemsida mobilanpassad? Detta är ett måste för att nå nya konverteringar!

Är det något vi kan hjälpa dig med? Kanske behöver du hjälp att hitta rätt i den digitala djungeln, en strategi, en ny hemsida eller material som håller din sida och dina sociala medier vid liv?

Är din hemsida inte optimerad för mobila plattformar eller saknar de rätta funktionerna? Laddar den långsamt eller ser konstig ut på din platta eller mobil?

Full fart – Även på algoritmerna

Det finns så otroligt många faktorer som måste fungera för att du ska nå framgång på Internet. Inte minst när algoritmer och sökmotoroptimeringsknep ofta ändras och när digitalt varumärkesbyggande inte sker över en natt. Det är ett kontinuerligt och långsiktigt arbete.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

[kkiv_contact_popup form_id=1128 modal_title=”Kontakta oss” button_text=”Hur kan vi hjälpa dig?”]

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping.

Våra tjänster hittar du här. Är du nyfiken om oss och vad vi gör? Besök vår portfolio eller följ oss på Instagram, Facebook eller på LinkedIn.

Kunden går dock alltid först så det är inte alltid vi hinner uppdatera vår hemsida, men vi jobbar på det.