Profilmaterial – Digitalt och i print

Vi har lång erfarenhet av printlösningar

Även om vi är en digital kommunikationsbyrå har vi lång erfarenhet inom print. Vi har god kunskap i hur man tar fram olika trycksaker, exempelvis visitkort, foldrar, broschyrer, kundtidningar, annonser, roll-ups, monterväggar, vepor, bildekaler, fönsterstripning och säljblad.

Vi tar fram ditt profilmaterial – Digitalt som print

Om du ska ställa ut på en mässa kan vi erbjuda olika lösningar för din monter. Både tekniska lösningar, hur montern ska inredas och hur personalen som ska bemanna montern ska vara klädda. Vi har sedan lång tid tillbaka goda relationer med tillverkare av mäss- och profilmaterial. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning efter dina önskemål.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.