Vi har lång erfarenhet av printlösningar


printProfilmaterial är en viktig del av din marknadsföring. Även om vi är en kommunikationsbyrå har vi dessutom lång erfarenhet inom profilmaterial och inte minst print. Vi har god kunskap i hur man tar fram olika trycksaker, exempelvis visitkort, foldrar, broschyrer, kundtidningar, annonser, roll-ups, monterväggar, vepor, bildekaler, fönsterstripning och säljblad.

Vi tar fram ditt profilmaterial – Både digitalt och print

folderOm du ska ställa ut på en mässa kan vi erbjuda olika lösningar för just din monter. Här ingår både tekniska lösningar, men även konkreta tips kring hur montern ska inredas samt hur personalen som ska bemanna den ska vara klädda. Då blir resultatet ofta mycket bra och du kan knyta värdefulla kontakter med potentiella köpare och samarbetspartners.

Vi har sedan lång tid tillbaka goda relationer med mycket skickliga tillverkare av mäss- och profilmaterial. Inte minst de som tillhandahåller profilmaterial med ovanligt snabba leveranstider. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning efter dina önskemål.


Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom som sagt med profilmaterial, print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på S:t Korsgatan 13 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.