Vi har lång erfarenhet av printlösningar

Även om vi är en kommunikationsbyrå har vi lång erfarenhet inom print. Vi har god kunskap i hur man tar fram olika trycksaker, exempelvis visitkort, foldrar, broschyrer, kundtidningar, annonser, roll-ups, monterväggar, vepor, bildekaler, fönsterstripning och säljblad.

Vi tar fram ditt profilmaterial – Digitalt som print

Om du ska ställa ut på en mässa kan vi erbjuda olika lösningar för din monter. Både tekniska lösningar, hur montern ska inredas och hur personalen som ska bemanna montern ska vara klädda. Vi har sedan lång tid tillbaka goda relationer med tillverkare av mäss- och profilmaterial. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning efter dina önskemål.


Vi kan hjälpa dig också!

Vi finns för dig som behöver en ny hemsida eller vill ha hjälp med olika digitala utmaningar. Vi arbetar även med print, grafisk design och sociala medier. Vi hjälper dig med att sköta och uppdatera dina sociala kanaler och skapar redaktionellt innehåll till dem. Vi bygger webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Låter detta intressant? Hör av dig till oss!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.