Vi kickstartar din e-handel

e-handelEnligt Svensk E-handel handlar vi svenskar online för lite drygt 267,9 miljarder kronor under 2018. Den kakan vill många ha en del av och Kreativ Kraft har hjälpt många kunder att utveckla och starta väl fungerade lösning för lyckad e-handel. Med olika betallösningar och användarvänlig design. Så klart kan vi hjälpa dig också, med en smidig lösning som är lätt att använda och som låter kunden välja en säker betallösning.

Din webbshop har aldrig stängt

En webbshop med integreringar till olika affärs- och logistiksystem, marknadsplatser och sociala medier är en bra start för att lyckas med försäljning online. Fördelarna med en webbshop är många. Din webbshop fungerar lika bra i din smartphone, tablet eller desktop. Vi ser till att den är lika användarvänlig och lätt att handla genom, oavsett vilken plattform kunden använder.

E-handel och användarvänliga totallösningar

Det finns flera lösningar för smidig e-handel att välja mellan. Vi jobbar både med Magento, WooCommerce samt andra lösningar. Att sälja din produkt genom Facebook, Google Shopping eller Amazon är inte alls omöjligt. Kontakta oss så berättar vi mer.


Ökade konverteringar med våra smarta tjänster

Med våra tjänster Digitala strategier, Content & Social Media Management samt SEO & AdWords Management ser vi till att du får konverteringar i din webbshop och genom detta ökar din försäljning.

Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på S:t Korsgatan 13 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.