E-handel (bättre än e-commerce)

Vi kickstartar din e-handel

Enligt Svensk E-handel handlar vi svenskar online för lite drygt 267,9 miljarder kronor under 2018. Den kakan vill många ha en del av och Kreativ Kraft har hjälpt många kunder att utveckla och starta väl fungerade lösning för lyckad e-handel. Med olika betallösningar och användarvänlig design. Så klart kan vi hjälpa dig också, med en smidig lösning som är lätt att använda och som låter kunden välja en säker betallösning.

Din webbshop har aldrig stängt

En webbshop med integreringar till olika affärs- och logistiksystem, marknadsplatser och sociala medier är en bra start för att lyckas med försäljning online. Fördelarna med en webbshop är många. Din webbshop fungerar lika bra i din smartphone, tablet eller desktop. Vi ser till att den är lika användarvänlig och lätt att handla genom, oavsett vilken plattform kunden använder.

Användarvänliga totallösningar

Det finns flera lösningar för smidig e-handel att välja mellan. Vi jobbar både med Magento, WooCommerce samt andra lösningar. Att sälja din produkt genom Facebook, Google Shopping eller Amazon är inte alls omöjligt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ökade konverteringar med våra smarta tjänster

Med våra tjänster Digital strategi, Content & Social Media Management samt SEO & AdWords Management ser vi till att du får konverteringar i din webbshop och genom detta ökar din försäljning.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.