Dunkin Donuts

Säljmaterial, reklamkampanjer, sociala medier med mera

Säljmaterial med mumsiga bakverk

Bland annat har vi tagit fram digitala menyer som hänger ovanför diskarna i caféet, bordsryttare, brickinlägg och inlägg för tomma hyllor. Vi har även producerat ett flertal filmer som spelas på digitala skärmar i caféet.

Sociala medier som kompletterar vårt säljmaterial

Vi har dessutom haft hand om deras sociala medier, som till exempel att publicera inlägg, svara och gilla kommentarer på Facebook och Instagram.

Reklam och trycksaker

Vi har producerat en hel del trycksaker till Dunkin’ Donuts i Stockholm, i linje med deras grafiska profil.

Varierat material för reklam och sälj

I samband med företagets etablering i Stockholm behövde man hjälp med att ta fram ett antal olika flyers, broschyrer, rabattkort, skyltar och mycket annat för att göra reklam för företaget.

Dunkin Donuts har serverat munkar i över 60 år. De har även smörgåsar och bagels, både till frukost och lunch. Och kaffe såklart. Massor av kaffe.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Sankt Korsgatan 13 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov.

Så tar vi en fika tillsammans!