Varumärke, visuell identitet och grafisk profil

Vi skapar ditt varumärke och din grafiska profil

Ditt varumärke behöver se bra ut. En visuell identitet syftar till att ge ditt varumärkes utseende en röd tråd. Detta är våra grafiska formgivare duktiga på och har lång erfarenhet av. De hjälper dig att ta fram rätt utseende och känsla för ditt företag eller varumärke.

Detta mynnar sedan ut i en grafisk profil som kan innehålla bland annat en logotyp, grafiska element, typografi och färger. Allt för att utseendet på ditt varumärke ska stämma överens med dina satta värderingar och löften. Detta samtidigt som ditt varumärke skapar igenkänning hos kunden, oavsett vilken kanal kunden väljer att besöka dig på.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.