Responsiv, sökmotoroptimerad hemsida

Idag surfar de flesta med sin mobil eller tablet. Detta gör att desktopenheterna inte längre är det självklara valet för internetsurfande eller när du shoppar online.

Det innebär att din hemsida måste se lika snygg ut, fungera lika bra och vara tillgänglig i smartphones, tablets och desktops. Vi ser också att fler använder sin TV eller spelkonsol för att surfa, vilket ökar kraven på hemsidan ytterligare.

Med hjälp av webbutveckling och UX-design skapar vi användarupplevelser som syftar till att öka antalet konverteringar på er hemsida. En konvertering kan vara att ni får ett köp, ett lead, en anmälan eller någon annan utförd respons av era uppsatta mål.

Vi utgår alltid från ditt varumärkes befintliga grafiska profil när vi tar fram webbdesignen. Om du inte har en grafisk profil hjälper vi dig gärna att ta fram en.

Hos oss får du hjälp med allt från struktur på hemsidan, webbdesign, UX-design, webbutveckling, framtagning och implementering av innehåll, integration med andra system och inte minst säkerhetsrutiner för er webb.

En hemsida är ett ständigt pågående projekt som hela tiden behöver förnyas och förbättras. Vi har olika tjänster som hjälper dig med detta, exempelvis Content och Social Media Management, SEO och AdWords management och inte minst vår vidareutvecklingstjänst.