Fler än 98% surfar från telefon eller surfplatta

hemsidaAtt din hemsida ska fungera lika bra i mobilen och på din surfplatta som på datorn hemma är lika självklart som det är nödvändigt. Rapporten Svenskarna och Internet 2018 visar att 98-99% av svenskarna mellan 12 och 45 år använder internet i mobilen.

De konstaterar också att 95% gör det varje dag. Det är alltså betydligt vanligare att man surfar, konsumerar och gör ärenden från telefonen än från datorn. Dessutom finns en surfplatta i mer än vart sjätte hem.

Din hemsida måste fungera i mobila enheter

din hemsida måste fungera på alla plattformarDin dator är med andra ord inte längre är det självklara förstavalet när vi kopplar upp oss. Vi tillbringar mer tid på internet från våra mobila enheter än någonsin tidigare. Din sida måste alltså vara mobilanpassad (på fikonspråk kallas detta att den ska vara responsiv) och se lika snygg ut, fungera lika bra och vara tillgänglig i smartphones, tablets och desktops.

Användarvänlig design är ett måste

Vi ser också att fler använder sin TV eller spelkonsol för att surfa, vilket ökar kraven på din hemsida ytterligare. Du vill verkligen inte att din hemsida ska se ut så här. Då är det kört. Men det är lyckligtvis ingen risk när du anlitar oss.

En bra hemsida ökar dina konverteringar

På Kreativ Kraft har vi användaren i fokus och med UX-design skapar vi användarupplevelser som syftar till att öka antalet konverteringar på din hemsida. En konvertering kan vara att du får ett köp, ett lead, en anmälan eller någon annan form aktivitet utefter dina uppsatta mål.


Struktur, design och utveckling

Sonark Arkitekter AB - Referenscase på en hemsida från Kreativ KraftHos oss får du hjälp med allt från struktur på hemsidan, webbdesign, UX-design, webbutveckling, framtagning och implementering av innehåll, integration med andra system och inte minst säkerhetsrutiner för din webb. Vi utgår alltid från ditt varumärkes befintliga grafiska profil när vi tar fram webbdesignen. Om du inte har en grafisk profil hjälper vi dig gärna med det.

Vi skapar relevant innehåll till dina digitala kanaler

sociala medier passar bra på din hemsidaEn hemsida är ett ständigt pågående projekt som hela tiden behöver förnyas och förbättras. Vi har olika tjänster som hjälper dig med detta, exempelvis Content och Social Media Management, SEO och Google Ads management och inte minst vår vidareutvecklingstjänst.

Vi kan hjälpa dig också!

kreativ kraftKreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på S:t Korsgatan 13 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.