Fler än 98% surfar från telefon eller surfplatta

Att din sida ska fungera lika bra i mobilen och på din surfplatta som på datorn hemma är lika självklart som det är nödvändigt. Rapporten Svenskarna och Internet 2018 visar att 98-99% av svenskarna mellan 12 och 45 år använder internet i mobilen. De konstaterar också att 95% gör det varje dag. Det är alltså betydligt vanligare att man surfar, konsumerar och gör ärenden från telefonen än från datorn. Dessutom finns en surfplatta i mer än vart sjätte hem.

Din sida måste fungera i mobila enheter

Din dator är med andra ord inte längre är det självklara förstavalet när vi kopplar upp oss. Vi tillbringar mer tid på internet från våra mobila enheter än någonsin tidigare. Din sida måste alltså vara mobilanpassad (på fikonspråk kallas detta att den ska vara responsiv) och se lika snygg ut, fungera lika bra och vara tillgänglig i smartphones, tablets och desktops. Vi ser också att fler använder sin TV eller spelkonsol för att surfa, vilket ökar kraven på din hemsida ytterligare.

Användaren i fokus

På Kreativ Kraft har vi användaren i fokus och med UX-design skapar vi användarupplevelser som syftar till att öka antalet konverteringar på din hemsida. En konvertering kan vara att du får ett köp, ett lead, en anmälan eller någon annan form aktivitet utefter dina uppsatta mål.


Struktur, design och utveckling

Hos oss får du hjälp med allt från struktur på hemsidan, webbdesign, UX-design, webbutveckling, framtagning och implementering av innehåll, integration med andra system och inte minst säkerhetsrutiner för din webb. Vi utgår alltid från ditt varumärkes befintliga grafiska profil när vi tar fram webbdesignen. Om du inte har en grafisk profil hjälper vi dig gärna med det.

Vi skapar relevant innehåll till dina digitala kanaler

En hemsida är ett ständigt pågående projekt som hela tiden behöver förnyas och förbättras. Vi har olika tjänster som hjälper dig med detta, exempelvis Content och Social Media Management, SEO och Google Ads management och inte minst vår vidareutvecklingstjänst.

Vi kan hjälpa dig också!

Vi finns för dig som behöver en ny hemsida eller vill ha hjälp med olika digitala utmaningar. Vi arbetar även med print, grafisk design och sociala medier. Vi hjälper dig med att sköta och uppdatera dina sociala kanaler och skapar redaktionellt innehåll till dem. Vi bygger webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Låter detta intressant? Hör av dig till oss!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.